Skip to main content

Pasta med spekeskinke og fetaost

Enkel
20min

Denne smaksrike pastaen med fetaost, frisk basilikum og spekeskinke tilbereder du raskt. Bruk gjerne norsk spekeskinke som pæreskinke.

3.8
(83)
Next ImagePasta med spekeskinke og fetaost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
penne, ukokt
150 g
fetaost
2 ss
olivenolje
0.5 stk
sitron, saften av
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
8 skiver
spekeskinke i strimler
1 dl
oliven
12 stk
cherrytomat, delt i to
2 ss
pinjekjerner
2 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

    Tips

    Brukfullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

  2. Sil fra vannet, og smuldre over fetaost. Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend sammen.

  3. Topp pastaen med skinke, oliven, tomat, pinjekjerner og ruccola ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Rist pinjekjernene for ekstra god smak raskt i en tørr stekepanne.

Flere fristende oppskrifter