Pasta med spekeskinke og fetaost

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne smaksrike pastaen med fetaost, frisk basilikum og spekeskinke tilbereder du raskt. Bruk gjerne norsk spekeskinke som pæreskinke.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gpenne, ukokt
150 gfetaost
2 ssolivenolje
½ stksitron, saften av
½ tssalt
¼ tspepper
8 skiverspekeskinke i strimler
1 dloliven
12 stkcherrytomater, delt i to
2 sspinjekjerner
2 dlruccola
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.

      Tips:

      Brukfullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

    2. Sil fra vannet, og smuldre over fetaost. Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend sammen.
    3. Topp pastaen med skinke, oliven, tomat, pinjekjerner og ruccola ved servering.

Tips:

Rist pinjekjernene for ekstra god smak raskt i en tørr stekepanne.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar