Håndkle og blad
Pasta med spekeskinke og fetaost
(2727)

Pasta med spekeskinke og fetaost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne smaksrike pastaen med fetaost, frisk basilikum og spekeskinke tilbereder du raskt. Bruk gjerne norsk spekeskinke som pæreskinke.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gpenne, ukokt
150 gfetaost
2 ssolivenolje
½ stksitron, saften av
½ tssalt
¼ tspepper
8 skiverspekeskinke i strimler
1 dloliven
12 stkcherrytomater, delt i to
2 sspinjekjerner
2 dlruccola
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
      Blått hjerte
      Tips!

      Brukfullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

    2. Sil fra vannet, og smuldre over fetaost. Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend sammen.
    3. Topp pastaen med skinke, oliven, tomat, pinjekjerner og ruccola ved servering.
Blått hjerte
Tips!

Rist pinjekjernene for ekstra god smak raskt i en tørr stekepanne.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat