Pasta med spekeskinke og fetaost
Enkel•20 min min
Denne smaksrike pastaen med fetaost, frisk basilikum og spekeskinke tilbereder du raskt. Bruk gjerne norsk spekeskinke som pæreskinke.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpenne , ukokt
-
150 gfetaost
-
2 ssolivenolje
-
½ stksitron , saften av
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
8 skiverspekeskinke i strimler
-
1 dloliven
-
12 stkcherrytomater , delt i to
-
2 sspinjekjerner
-
2 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
Tips
Brukfullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.
-
2
Sil fra vannet, og smuldre over fetaost. Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend sammen.
-
3
Topp pastaen med skinke, oliven, tomat, pinjekjerner og ruccola ved servering.