Pasta med spekeskinke og fetaost

Pasta med spekeskinke og fetaost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Denne smaksrike pastaen med fetaost, frisk basilikum og spekeskinke tilbereder du raskt. Bruk gjerne norsk spekeskinke som pæreskinke.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g penne , ukokt
150 g fetaost
2 ss olivenolje
½ stk sitron , saften av
½ ts salt
¼ ts pepper
8 skiver spekeskinke i strimler
1 dl oliven
12 stk cherrytomater , delt i to
2 ss pinjekjerner
2 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
      Tips!

      Brukfullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

    2. Sil fra vannet, og smuldre over fetaost. Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend sammen.
    3. Topp pastaen med skinke, oliven, tomat, pinjekjerner og ruccola ved servering.
Tips!

Rist pinjekjernene for ekstra god smak raskt i en tørr stekepanne.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat