Pasta med spekeskinke og fetaost
Denne smaksrike pastaen med fetaost, frisk basilikum og spekeskinke tilbereder du raskt. Bruk gjerne norsk spekeskinke som pæreskinke.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g penne, , ukokt
- 150 g fetaost
- 2 ss olivenolje
- 0.5 stykk sitron, , saften av
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 8 skive spekeskinke, i strimler
- 1 dl oliven
- 12 stykk cherrytomat, , delt i to
- 2 ss pinjekjerner
- 2 dl ruccola
Slik gjør du
1
Kok pasta som anvist på pakken.
TipsBrukfullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.
2
Sil fra vannet, og smuldre over fetaost. Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend sammen.
3
Topp pastaen med skinke, oliven, tomat, pinjekjerner og ruccola ved servering.
TipsRist pinjekjernene for ekstra god smak raskt i en tørr stekepanne.