Håndkle og blad
Pasta med reker og ruccola
(1010)

Pasta med reker og ruccola

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gspagetti
2 ssTINE Meierismør til steking
2 stkhvitløksfedd, finhakket
½ stkchili, finhakket
300 gcherrytomater, delt i to
½ stksitron, skall og saft
½ tssalt
¼ tspepper
400 greker, rensede
100 gruccola
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.

    3. Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
    4. Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat