Pasta med reker og ruccola

Pasta med reker og ruccola

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g spagetti
2 ss TINE Meierismør til steking
2 stk hvitløksfedd , finhakket
½ stk chili , finhakket
300 g cherrytomater , delt i to
½ stk sitron , skall og saft
½ ts salt
¼ ts pepper
400 g reker , rensede
100 g ruccola

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.
      Tips!

      Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.

    3. Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
    4. Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.
Tips!

Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat