Pasta med reker og ruccola

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gspagetti
2 ssTINE Meierismør til steking
2 stkhvitløksfedd, finhakket
½ stkchili, finhakket
300 gcherrytomater, delt i to
½ stksitron, skall og saft
½ tssalt
¼ tspepper
400 greker, rensede
100 gruccola

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.

      Tips:

      Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.

    3. Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
    4. Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.

Tips:

Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.

Kommentarer

  Legg til kommentar