Skip to main content

Pasta med reker og ruccola

Enkel
20min

Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

4.2
(38)
Next ImagePasta med reker og ruccola

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
spaghetti
2 ss
TINE® Meierismør til steking
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
0.5 stk
chili, finhakket
300 g
cherrytomat, delt i to
0.5 stk
sitron, skall og saft
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
400 g
reker, rensede
100 g
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.

    Tips

    Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.

  3. Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.

  4. Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter