Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pasta med reker og ruccola

Enkel
20min

Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

4.2
(38)
Pasta med reker og ruccola

Ingredienser

400 g
spaghetti
2 ss
TINE® Meierismør til steking
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
½ stk
chili, finhakket
300 g
cherrytomat, delt i to
½ stk
sitron, skall og saft
½ ts
salt
¼ ts
pepper
400 g
reker, rensede
100 g
ruccola

Slik gjør du

  1. Tips

    Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.

Tips

Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter