Pasta med reker og ruccola
Enkel•20 min min
Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gspaghetti
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
½ stkchili , finhakket
-
300 gcherrytomater , delt i to
-
½ stksitron , skall og saft
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
400 greker , rensede
-
100 gruccola
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
2
Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.
Tips
Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.
-
3
Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
-
4
Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.