Pasta med reker og ruccola
Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g spaghetti
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 2 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 0.5 stykk chili, , finhakket
- 300 g cherrytomat, , delt i to
- 0.5 stykk sitron, , skall og saft
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 400 g reker, , rensede
- 100 g ruccola
Slik gjør du
1
Kok pasta som anvist på pakken.
2
Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.
TipsHvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.
3
Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
4
Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.
TipsServer gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.