Pasta med reker og ruccola

Pasta med reker og ruccola

0
35
Enkel20 min
Det finnes utallige oppskrifter på pasta med ”frutti di mare”, havets frukter. I denne varianten frister vi med reker, som er surret i hvitløk og chili, og serveres med ruccola.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    spaghetti
  • 2 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 2 stk
    hvitløksfedd , finhakket
  • ½ stk
    chili , finhakket
  • 300 g
    cherrytomater , delt i to
  • ½ stk
    sitron , skall og saft
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 400 g
    reker , rensede
  • 100 g
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken.

  2. 2

    Smelt smør i en stekepanne, og fres hvitløk og chili raskt. Ha i tomat, og stek i 2-3 minutter.

    Tips

    Hvis du ønsker å spice opp retten enda mer, kan du tilsette litt ekstra hakket chili og revet fersk ingefær.

  3. 3

    Press sitronsaft og riv sitronskall. Ha reker, sitronsaft og halvparten av sitronskallet i stekepannen. Smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Vend inn spagetti og ruccola, og retten er klar til servering. Topp med litt sitronskall.

Tips

Server gjerne retten med hjemmelaget aïoli og focaccia.

Del denne oppskriften: