Håndkle og blad
Pasta med tunfisk i tomatsaus
(3131)

Pasta med tunfisk i tomatsaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta med tunfisk i smaksrik tomatsaus, er en deilig rett med referanser fra Middelhavet. Lag retten, og drøm deg bort til varmere breddegrader.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gpasta, ukokt, for eksempel spaghetti
1 ssTINE Meierismør til steking
1 stkløk, hakket
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 sstomatpuré
1 bokshermetiske tomater, hakkete
1 tsoregano, tørket
2 sskapers
16 stkoliven
2 boksertunfisk i olje herm
¼ tskajennepepper
¼ tssukker
1 dlparmesan, høvlet
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Smelt smør i en kjele, og surr løk og hvitløk i 1 minutt. Tilsett tomatpuré, og stek videre over lav varme i 2 minutter.
    3. Ha over hakkede tomater, oregano, kapers og oliven. Kok videre i 5 minutter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Grillede asparges, eller andre grønnsaker, smaker også godt til.

    4. Sil mesteparten av oljen fra tunfisk, og del den opp litt grovt med en gaffel. Ha tunfisken i sausen, og smak til med cayennepepper og sukker.
    5. Sil vannet fra pastaen, og server med saus og parmesan.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne med godt brød og aïoli.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat