Pasta med tunfisk i tomatsaus
Enkel•20 min min
Pasta med tunfisk i smaksrik tomatsaus, er en deilig rett med referanser fra Middelhavet. Lag retten, og drøm deg bort til varmere breddegrader.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpasta , ukokt, for eksempel spaghetti
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 stkløk , hakket
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
1 sstomatpuré
-
1 bokshermetiske tomater , hakkete
-
1 tsoregano/mynte , tørket
-
2 sskapers
-
16 stkoliven
-
2 boksertunfisk i olje herm
-
¼ tskajennepepper
-
¼ tssukker
-
1 dlparmesan , høvlet
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken.
-
2
Smelt smør i en kjele, og surr løk og hvitløk i 1 minutt. Tilsett tomatpuré, og stek videre over lav varme i 2 minutter.
-
3
Ha over hakkede tomater, oregano, kapers og oliven. Kok videre i 5 minutter.
Tips
Grillede asparges, eller andre grønnsaker, smaker også godt til.
-
4
Sil mesteparten av oljen fra tunfisk, og del den opp litt grovt med en gaffel. Ha tunfisken i sausen, og smak til med cayennepepper og sukker.
-
5
Sil vannet fra pastaen, og server med saus og parmesan.