Pasta med tunfisk i tomatsaus
Pasta med tunfisk i smaksrik tomatsaus, er en deilig rett med referanser fra Middelhavet. Lag retten, og drøm deg bort til varmere breddegrader.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Kok pasta som anvist på pakken. 
- 2Smelt smør i en kjele, og surr løk og hvitløk i 1 minutt. Tilsett tomatpuré, og stek videre over lav varme i 2 minutter. 
- 3Ha over hakkede tomater, oregano, kapers og oliven. Kok videre i 5 minutter. Tips Grillede asparges, eller andre grønnsaker, smaker også godt til. 
- 4Sil mesteparten av oljen fra tunfisk, og del den opp litt grovt med en gaffel. Ha tunfisken i sausen, og smak til med cayennepepper og sukker. 
- 5Sil vannet fra pastaen, og server med saus og parmesan. 
Tips
Server gjerne med godt brød og aïoli.



