
Pasta med tunfisk i tomatsaus
Pasta med tunfisk i smaksrik tomatsaus, er en deilig rett med referanser fra Middelhavet. Lag retten, og drøm deg bort til varmere breddegrader.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta som anvist på pakken.
- 2
Smelt smør i en kjele, og surr løk og hvitløk i 1 minutt. Tilsett tomatpuré, og stek videre over lav varme i 2 minutter.
- 3
Ha over hakkede tomater, oregano, kapers og oliven. Kok videre i 5 minutter.
Tips
Grillede asparges, eller andre grønnsaker, smaker også godt til.
- 4
Sil mesteparten av oljen fra tunfisk, og del den opp litt grovt med en gaffel. Ha tunfisken i sausen, og smak til med cayennepepper og sukker.
- 5
Sil vannet fra pastaen, og server med saus og parmesan.
Tips
Server gjerne med godt brød og aïoli.