placeholder image
0

Pasta med tunfisk i tomatsaus

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta med tunfisk i smaksrik tomatsaus, er en deilig rett med referanser fra Middelhavet. Lag retten, og drøm deg bort til varmere breddegrader.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gpasta, ukokt, for eksempel spaghetti
1 ssTINE Meierismør til steking
1 stkløk, hakket
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 sstomatpuré
1 bokshermetiske tomater, hakkete
1 tsoregano, tørket
2 sskapers
16 stkoliven
2 boksertunfisk i olje herm
¼ tskajennepepper
¼ tssukker
1 dlparmesan, høvlet

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken.
    2. Smelt smør i en kjele, og surr løk og hvitløk i 1 minutt. Tilsett tomatpuré, og stek videre over lav varme i 2 minutter.
    3. Ha over hakkede tomater, oregano, kapers og oliven. Kok videre i 5 minutter.

      Tips:

      Grillede asparges, eller andre grønnsaker, smaker også godt til.

    4. Sil mesteparten av oljen fra tunfisk, og del den opp litt grovt med en gaffel. Ha tunfisken i sausen, og smak til med cayennepepper og sukker.
    5. Sil vannet fra pastaen, og server med saus og parmesan.

Tips:

Server gjerne med godt brød og aïoli.

Kommentarer