Skip to main content

Pasta med røkelaks

Enkel
20min

Dette er en helt utrolig god pasta med salt røkelaks i en fyldig kremsaus, smakt til med sitron og gressløk.

3.8
(81)
Next ImagePasta med røkelaks

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
pasta, f.eks. spagetti
1 stk
sitron, skallet av
300 g
røkelaks
1.5 dl
1 terning
kyllingbuljong
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ts
maisenna
4 ss
kaldt vann
0.5 pose
babyspinat
20 stk
cherrytomat, delte
2 ss
hakket gressløk
2 stk
baguette til servering

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  2. Rasp skallet fra sitron og skjær laks i strimler.

  3. Ha fløte og eplejuice eller vin i en kjele og kok opp. Smak til med fond eller bruk buljongterning, salt, pepper og revet sitronskall.

  4. Pisk sammen maisenna og vann, og jevn sausen.

  5. Ha spinat, laks, tomat og gressløk i sausen, og server med pasta.

    Tips

    Server gjerne med hvitløksbaguette eller annet godt brød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruk den pastaen du liker aller best, for eksempel tagliatelle, pastarør eller skruer.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter