Kremet pasta med spekeskinke
Enkel•20 min min
Pasta med ferskostsaus og spekeskinke er veldig lettvint og utrolig godt. At retten inneholder sunne grønnsaker er også et pluss.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpasta , ukokt
-
150 gaspargesbønner
-
2 dl
-
125 g
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sshakkede urter f.eks. timian, persille eller basilikum
-
12 stkcherrytomater , delte
-
2 stkvårløk , hakket
-
8 skiverspekeskinke
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken. La bønner koke sammen med pasta i et par minutter slik at pasta og bønner er ferdig samtidig.
-
2
Kok opp fløte i en kjele, og pisk inn ost til en saus. Smak til med salt, pepper og hakkede urter.
-
3
Sil vannet fra pastaen, og vend den inn i sausen.
-
4
Anrett pastaen dype tallerkener og pynt med tomater, vårløk og spekeskinke.
Tips
Det finnes utrolig mange skinker å velge blant, både norske og utenlandske.