Kremet pasta med spekeskinke

(33)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta med ferskostsaus og spekeskinke er veldig lettvint og utrolig godt. At retten inneholder sunne grønnsaker er også et pluss.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gpasta, ukokt
150 gaspargesbønner
2 dlTINE Matfløte
1 begerTINE Kremgo’® Naturell à 125 g, eventuelt med urter
½ tssalt
¼ tspepper
2 sshakkede urter f.eks. timian, persille eller basilikum
12 stkcherrytomater, delte
2 stkvårløk, hakket
8 skiverspekeskinke

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. La bønner koke sammen med pasta i et par minutter slik at pasta og bønner er ferdig samtidig.
    2. Kok opp fløte i en kjele, og pisk inn ost til en saus. Smak til med salt, pepper og hakkede urter.
    3. Sil vannet fra pastaen, og vend den inn i sausen.
    4. Anrett pastaen dype tallerkener og pynt med tomater, vårløk og spekeskinke.

      Tips:

      Det finnes utrolig mange skinker å velge blant, både norske og utenlandske.

Tips:

Pisk sammen maisenna og litt kaldt vann, og jevn sausen hvis du ønsker en fyldigere saus.

Kommentarer

  Legg til kommentar