Kremet pasta med spekeskinke

Kremet pasta med spekeskinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Pasta med ferskostsaus og spekeskinke er veldig lettvint og utrolig godt. At retten inneholder sunne grønnsaker er også et pluss.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g pasta , ukokt
150 g aspargesbønner
2 dl TINE Matfløte
1 beger TINE Kremgo’® Naturell à 125 g, eventuelt med urter
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss hakkede urter f.eks. timian, persille eller basilikum
12 stk cherrytomater , delte
2 stk vårløk , hakket
8 skiver spekeskinke

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. La bønner koke sammen med pasta i et par minutter slik at pasta og bønner er ferdig samtidig.
    2. Kok opp fløte i en kjele, og pisk inn ost til en saus. Smak til med salt, pepper og hakkede urter.
    3. Sil vannet fra pastaen, og vend den inn i sausen.
    4. Anrett pastaen dype tallerkener og pynt med tomater, vårløk og spekeskinke.
      Tips!

      Det finnes utrolig mange skinker å velge blant, både norske og utenlandske.

Tips!

Pisk sammen maisenna og litt kaldt vann, og jevn sausen hvis du ønsker en fyldigere saus.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat