Kremet pasta med spekeskinke

Kremet pasta med spekeskinke

0
42
Enkel20 min
Pasta med ferskostsaus og spekeskinke er veldig lettvint og utrolig godt. At retten inneholder sunne grønnsaker er også et pluss.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    pasta , ukokt
  • 150 g
    aspargesbønner
  • 2 dl
  • 1 beger
    TINE Kremgo® Naturell à 125 g, eventuelt med urter
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    hakkede urter f.eks. timian, persille eller basilikum
  • 12 stk
    cherrytomater , delte
  • 2 stk
    vårløk , hakket
  • 8 skiver
    spekeskinke

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken. La bønner koke sammen med pasta i et par minutter slik at pasta og bønner er ferdig samtidig.

  2. 2

    Kok opp fløte i en kjele, og pisk inn ost til en saus. Smak til med salt, pepper og hakkede urter.

  3. 3

    Sil vannet fra pastaen, og vend den inn i sausen.

  4. 4

    Anrett pastaen dype tallerkener og pynt med tomater, vårløk og spekeskinke.

    Tips

    Det finnes utrolig mange skinker å velge blant, både norske og utenlandske.

Tips

Pisk sammen maisenna og litt kaldt vann, og jevn sausen hvis du ønsker en fyldigere saus.

Del denne oppskriften: