Kremet pasta med spekeskinke

Kremet pasta med spekeskinke

0
  • Enkel
  • 20 min
Pasta med ferskostsaus og spekeskinke er veldig lettvint og utrolig godt. At retten inneholder sunne grønnsaker er også et pluss.

Ingredienser

400 g pasta , ukokt
150 g aspargesbønner
2 dl TINE Matfløte
1 beger TINE Kremgo® Naturell à 125 g, eventuelt med urter
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss hakkede urter f.eks. timian, persille eller basilikum
12 stk cherrytomater , delte
2 stk vårløk , hakket
8 skiver spekeskinke

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. La bønner koke sammen med pasta i et par minutter slik at pasta og bønner er ferdig samtidig.
    2. Kok opp fløte i en kjele, og pisk inn ost til en saus. Smak til med salt, pepper og hakkede urter.
    3. Sil vannet fra pastaen, og vend den inn i sausen.
    4. Anrett pastaen dype tallerkener og pynt med tomater, vårløk og spekeskinke.
      Tips

      Det finnes utrolig mange skinker å velge blant, både norske og utenlandske.

Tips

Pisk sammen maisenna og litt kaldt vann, og jevn sausen hvis du ønsker en fyldigere saus.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat