Pastasalat med reddik og salatost
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, salatost og en smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 200 g pasta, , gjerne fullkornspasta
- 1 bunt reddik
- 3 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 1 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 50 g purre
- 1 potte gressløk
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 65 g ruccola
- 150 g TINE® Norsk Salatost Urter&Hvitløk
Slik gjør du
1
Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.
2
Skjær reddiker i tynne skiver.
3
Bland sammen rømme, hakket hvitløk, purre, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.
4
Bland pastablanding, reddiker, ruccola og salatost.
TipsServer gjerne salaten med godt brød med smør til.
TipsHvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam® Original eller Lett i stedet for rømme.