Lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og saus

Pastasalat med fetaost

4
101
Enkel20 min
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 200 g
    pasta , gjerne fullkornspasta
  • 1 bunt
    reddik
  • 3 dl
  • 1 stk
    hvitløksfedd , finhakket
  • 1 ss
    finhakket løk
  • 2 ss
    hakket gressløk
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 100 g
    ruccola
  • 100 g
    fetaost
  • 4 skiver
    grovbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.

  2. 2

    Skjær reddiker i tynne skiver.

  3. 3

    Bland sammen rømme, hakket hvitløk, løk, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Bland pastablanding, reddiker og ruccola. Smuldre fetaosten over.

  5. 5

    Server salaten med godt brød med smør til.

Tips

Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam Original eller Lett i stedet for rømme.

Del denne oppskriften: