
Pastasalat med fetaost
Enkel•20 min min
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 gpasta , gjerne fullkornspasta
-
1 buntreddik
-
3 dl
-
1 stkhvitløksfedd , finhakket
-
1 ssfinhakket løk
-
2 sshakket gressløk
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
100 gruccola
-
100 gfetaost
-
4 skivergrovbrød
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.
-
2
Skjær reddiker i tynne skiver.
-
3
Bland sammen rømme, hakket hvitløk, løk, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.
-
4
Bland pastablanding, reddiker og ruccola. Smuldre fetaosten over.
-
5
Server salaten med godt brød med smør til.