Lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og saus

Pastasalat med fetaost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, smuldret fetaost og en kjempegod og smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g pasta , gjerne fullkornspasta
1 bunt reddik
3 dl TINE Lettrømme 18 %
1 stk hvitløksfedd , finhakket
1 ss finhakket løk
2 ss hakket gressløk
¼ ts salt
¼ ts pepper
100 g ruccola
100 g fetaost
4 skiver grovbrød

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.
    2. Skjær reddiker i tynne skiver.
    3. Bland sammen rømme, hakket hvitløk, løk, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.
    4. Bland pastablanding, reddiker og ruccola. Smuldre fetaosten over.
    5. Server salaten med godt brød med smør til.
Tips!

Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam Original eller Lett i stedet for rømme.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat