Skip to main content

Pastasalat med reddik og salatost

Enkel
20min

En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, salatost og en smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!

3.9
(101)
Next ImagePastasalat med reddik og salatost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
pasta, gjerne fullkornspasta
1 bunt
reddik
1 stk
hvitløksfedd, finhakket
50 g
purre
1 potte
gressløk
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
65 g
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.

  2. Skjær reddiker i tynne skiver.

  3. Bland sammen rømme, hakket hvitløk, purre, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.

  4. Bland pastablanding, reddiker, ruccola og salatost.

    Tips

    Server gjerne salaten med godt brød med smør til.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam® Original eller Lett i stedet for rømme.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter