Pastasalat med reddik og salatost
Enkel
20min
En lettlaget pastasalat med reddiker, ruccola, salatost og en smaksrik saus. Lett å lage - og lett å spise!
3.9
(101)

Ingredienser
Porsjoner
200 g
pasta, gjerne fullkornspasta
1 bunt
reddik
3 dl
1 stk
hvitløksfedd, finhakket
50 g
purre
1 potte
gressløk
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
65 g
ruccola
Slik gjør du
- 1
Kok pasta som anvist på pakken. Når den er ferdig kokt heller du den i en sil og spyler pastaen med kaldt vann.
- 2
Skjær reddiker i tynne skiver.
- 3
Bland sammen rømme, hakket hvitløk, purre, gressløk og pasta. Smak til med salt og pepper.
- 4
Bland pastablanding, reddiker, ruccola og salatost.
Tips
Server gjerne salaten med godt brød med smør til.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Hvis du ønsker en magrere saus, kan du bruke Kesam® Original eller Lett i stedet for rømme.