
Salat med yoghurt- og srirachadressing
En frisk vegetarisk sommersalat med en kremet dressing med kick!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Yoghurt- og srirachadressing
Fremgangsmåte
- 1
Lag dressingen først. Rør sammen yoghurt, olivenolje, sitronsaft, hvitløk, srirachasaus og finhakket gressløk i en bolle.
- 2
Smak til med salt og pepper, og sett i kjøleskapet i minst 1 time så smakene setter seg.
- 3
Vask og del salat i biter. Skrell og del avokado i skiver. Skvis litt sitronsaft over avokadoen, så den ikke blir brun. Finhakk vårløk, kutt reddik i tynne skiver og del sukkererter og cherrytomater i to.
- 4
Legg grønnsakene utover et serveringsfat, dryss over salt, pepper og litt olivenolje. Server med yoghurt- og srirachadressingen.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

