Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

6
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift med pasta, fløte, ost og pepper. Enkelt og fantastisk godt. Serveres like gjerne på en hverdag som på en søndag.

Ingredienser

1 l vann
50 g TINE Meierismør
2 dl TINE Matfløte
400 g fersk tagliatelle
75 g revet parmesan
1 ts salt
¼ ts pepper
2 stilker frisk basilikum til pynt

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann i en stor kjele.
    2. Smelt smør i en middels stor kjele. Hell i fløte, og kok sakte opp. La dette koke på lav temperatur i rundt fem minutter. Rør av og til.
    3. Ha litt salt i kokevannet, og kok pasta som anvist på pakken. Hell vannet av pastaen.
    4. Ha parmesan i fløtesausen, og smak til med salt og pepper. Bland den nykokte pastaen inn i sausen, og server. Topp gjerne med ekstra parmesan og frisk basilikum.
      Tips

      Legg gjerne noen skiver spekeskinke på retten rett før servering.

Tips

Har du revet for mye parmesan? Parmesan kan fint fryses, både i hel form og som revet.

Kommentarer

  • Anders

    10 dager siden
    Tviler på det, hun anbefaler det nok for lure deg

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat