Pasta Alfredo
Enkel•20 min min
Oppskrift med pasta, fløte, ost og pepper. Enkelt og fantastisk godt. Serveres like gjerne på en hverdag som på en søndag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 lvann
-
50 g
-
2 dl
-
400 gfersk tagliatelle
-
75 grevet parmesan
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
2 stilkerfrisk basilikum til pynt
Slik gjør du det
-
1
Kok opp vann i en stor kjele.
-
2
Smelt smør i en middels stor kjele. Hell i fløte, og kok sakte opp. La dette koke på lav temperatur i rundt fem minutter. Rør av og til.
-
3
Ha litt salt i kokevannet, og kok pasta som anvist på pakken. Hell vannet av pastaen.
-
4
Ha parmesan i fløtesausen, og smak til med salt og pepper. Bland den nykokte pastaen inn i sausen, og server. Topp gjerne med ekstra parmesan og frisk basilikum.
Tips
Legg gjerne noen skiver spekeskinke på retten rett før servering.