tablecloth-basil
Gul kyllingsuppe
(65)

Gul kyllingsuppe

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsuppe

300 gstrimlet kyllingfileter
3 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tspepper
1 stkhakket løk
200 ghermetiske mais
½ tsgurkemeie
2 tskarri
½ tsspisskummen
1 lhønsebuljong
1 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.
    2. Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.
    3. Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.
    4. Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.
      blue heart
      Tips!

      Server gjerne suppen med hakket persille, og godt brød til.

blue heart
Tips!

Vil du ha en fyldigere suppe, kan den jevnes med maisennamel. Slik gjør du det: Rør ut 1-2 ts maisennamel i 0,5 dl kaldt vann. Når du har fått den klumpefri, tilsetter du den i suppa i jevn stråle mens du rører hele tiden.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff