Skip to main content

Gul kyllingsuppe

Enkel
15min

Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.

3.7
(86)
Next ImageGul kyllingsuppe

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsuppe

300 g
strimlet kyllingfilet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 stk
hakket løk
200 g
hermetiske mais
0.5 ts
gurkemeie
2 ts
karri
0.5 ts
spisskummen
1 l
hønsebuljong

Fremgangsmåte

  1. Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.

  2. Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.

  3. Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.

  4. Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.

    Tips

    Server gjerne suppen med hakket persille, og godt brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Vil du ha en fyldigere suppe, kan den jevnes med maisennamel. Slik gjør du det: Rør ut 1-2 ts maisennamel i 0,5 dl kaldt vann. Når du har fått den klumpefri, tilsetter du den i suppa i jevn stråle mens du rører hele tiden.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter