
Gul kyllingsuppe
Enkel•15 min min
Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.
Ingredienser
Antall porsjoner
Kyllingsuppe
-
300 gstrimlet kyllingfileter
-
3 ss
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 stkhakket løk
-
200 ghermetiske mais
-
½ tsgurkemeie
-
2 tskarri
-
½ tsspisskummen
-
1 lhønsebuljong
-
1 dl
Slik gjør du det
-
1
Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.
-
2
Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.
-
3
Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.
-
4
Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.
Tips
Server gjerne suppen med hakket persille, og godt brød til.