Gul kyllingsuppe

Gul kyllingsuppe

4
69
Enkel15 min
Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kyllingsuppe

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.

  2. 2

    Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.

  3. 3

    Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.

  4. 4

    Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.

    Tips

    Server gjerne suppen med hakket persille, og godt brød til.

Tips

Vil du ha en fyldigere suppe, kan den jevnes med maisennamel. Slik gjør du det: Rør ut 1-2 ts maisennamel i 0,5 dl kaldt vann. Når du har fått den klumpefri, tilsetter du den i suppa i jevn stråle mens du rører hele tiden.

Del denne oppskriften: