Oppskrift på Gul kyllingsuppe
4

Gul kyllingsuppe

(54)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.

Antall porsjoner

Ingredienser

Kyllingsuppe

300 gstrimlet kyllingfileter
3 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tspepper
1 stkhakket løk
200 ghermetiske mais
½ tsgurkemeie
2 tskarri
½ tsspisskummen
1 lhønsebuljong
1 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Slik gjør du det

    1. Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.
    2. Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.
    3. Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.
    4. Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.

      Tips:

      Server gjerne suppen med hakket persille, og godt brød til.

Tips:

Vil du ha en fyldigere suppe, kan den jevnes med maisennamel. Slik gjør du det: Rør ut 1-2 ts maisennamel i 0,5 dl kaldt vann. Når du har fått den klumpefri, tilsetter du den i suppa i jevn stråle mens du rører hele tiden.

Kommentarer