
Gul kyllingsuppe
Oppskrift på hjemmelaget suppe med kylling og nydelig smak av karri og spisskummen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Kyllingsuppe
Fremgangsmåte
- 1
Stek kylling i smør og krydre med salt og pepper.
- 2
Tilsett hakket løk og stek videre et par minutter.
- 3
Ha i avrente maiskorn og rør inn gurkemeie, karri og spisskummen.
- 4
Rør inn buljong og Crème Fraîche og la suppen småkoke i ca. 5 minutter.
Tips
Server gjerne suppen med hakket persille, og godt brød til.
Tips
Vil du ha en fyldigere suppe, kan den jevnes med maisennamel. Slik gjør du det: Rør ut 1-2 ts maisennamel i 0,5 dl kaldt vann. Når du har fått den klumpefri, tilsetter du den i suppa i jevn stråle mens du rører hele tiden.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
