
Fransk rekesuppe
I denne oppskriften tilsetter vi purre og gulrot, men her kan du bruke dine favorittgrønnsaker. En liten mengde fløte gjør susen og runder av smaken perfekt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Dryss:
Fremgangsmåte
- 1
Surr purre og gulrot i smør noen minutter. Strø på hvetemel. Tilsett vann og buljongterninger, og la det koke opp.
- 2
Rør inn fløte og la det koke på svak varme i 3 - 5 minutter. Tilsett rekene og varm suppen raskt opp (den må ikke koke etter at rekene er tilsatt). Smak suppen godt til med salt og nykvernet pepper.
- 3
Server suppen med et dryss av timian og godt brød ved siden av.
Tips
Her bruker vi hønsebuljongterninger som basis, men du kan fint bruke grønnsaks- eller fiskebuljong
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

