
Grønnsaksuppe med krepsehaler
Suppe passer godt å servere til de fleste anledninger. Med rundstykker til blir dette et ekstra smakfullt måltid.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Del blomkål i små buketter og skrell og skjær gulrot i tynne skiver. Kok grønnsakene møre i vann i ca. 8 minutter.
- 2
Lag jevning av melet med litt av melken. Hell den i suppen under omrøring, og tilsett så resten av melken. La trekke i 3–5 minutter.
- 3
Tilsett erter og smak til med salt og pepper. Ta kjelen av platen.
- 4
Visp sammen eggeplomme og fløte. Rør blandingen inn i suppen. Strø over hakket dill, og server med krepsehaler i og rundstykker til.
Tips
Du kan bytte ut blomkål med brokkolibuketter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

