Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Kylling med aprikoser

Enkel
20min

Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.

3.9
(47)
Next ImageKylling med aprikoser

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
1 ts
salt
1 dl
hønsebuljong
3 ss
mangochutney
10 stk
tørkede aprikos
1 dl
ruccola
4 skiver
godt brød, foccacia, rundstykker eller naanbrød

Fremgangsmåte

  1. Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.

  2. Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.

  3. Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt. Server med godt brød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Mangochutney er et veldig anvendelig tilbehør som blir servert ved siden av mange indiske retter. Men mangochutney er også nydelig som tilbehør til smørbrød, og fantastisk som dipp til chips og salte kjeks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter