Kylling med aprikoser

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingfileter
1 ssTINE Meierismør
1 tssalt
1 dlhønsebuljong
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 ssmangochutney
10 stktørkede aprikoser
1 dlruccola
4 skivergodt brød, foccacia, rundstykker eller naanbrød
 Les kommentarer (5) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.
    2. Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.
    3. Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt. Server med godt brød.

Tips:

Mangochutney er et veldig anvendelig tilbehør som blir servert ved siden av mange indiske retter. Men mangochutney er også nydelig som tilbehør til smørbrød, og fantastisk som dipp til chips og salte kjeks.

Kommentarer

  Legg til kommentar