Kylling med aprikoser

Kylling med aprikoser

7
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.

Ingredienser

4 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
1 ts salt
1 dl hønsebuljong
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 ss mangochutney
10 stk tørkede aprikoser
1 dl ruccola
4 skiver godt brød , foccacia, rundstykker eller naanbrød

Slik gjør du det

    1. Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.
    2. Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.
    3. Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt. Server med godt brød.
Tips

Mangochutney er et veldig anvendelig tilbehør som blir servert ved siden av mange indiske retter. Men mangochutney er også nydelig som tilbehør til smørbrød, og fantastisk som dipp til chips og salte kjeks.

Kommentarer

  • Solveig

    2 år siden
    Hvilke salat passer til?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hva med denne: https://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/salater/salat-med-mango-avokado-og-snøfrisk

      Her er det bare fantasien som stopper deg :) Lykke til!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat