
Kylling med aprikoser
Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.
- 2
Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.
- 3
Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt. Server med godt brød.
Tips
Mangochutney er et veldig anvendelig tilbehør som blir servert ved siden av mange indiske retter. Men mangochutney er også nydelig som tilbehør til smørbrød, og fantastisk som dipp til chips og salte kjeks.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



