Kylling med aprikoser

Kylling med aprikoser

Kommentarer 7
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på eksotisk kyllingrett med ruccola, aprikoser og mango chutney. Rask og enkel å lage.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
1 ts salt
1 dl hønsebuljong
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 ss mangochutney
10 stk tørkede aprikoser
1 dl ruccola
4 skiver godt brød , foccacia, rundstykker eller naanbrød

Slik gjør du det

    1. Brun kyllingfilet i en panne med smør på middels sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt.
    2. Kok opp buljong i en vid kjele. Rør i crème fraîche, mangochutney og tørkede aprikoser klippet i strimler.
    3. Kok opp igjen, og legg i kyllingfiletene. La dem koke ved svak varme i ca. 10 minutter. Bland i grovhakket ruccola, og la det bli gjennomvarmt. Server med godt brød.
Tips!

Mangochutney er et veldig anvendelig tilbehør som blir servert ved siden av mange indiske retter. Men mangochutney er også nydelig som tilbehør til smørbrød, og fantastisk som dipp til chips og salte kjeks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Solveig

    2 måneder siden
    Hvilke salat passer til?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hva med denne: https://www.tine.no/oppskrifter/lunsj-og-smaretter/salater/salat-med-mango-avokado-og-snøfrisk

      Her er det bare fantasien som stopper deg :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Henrik Jakobsen

    6 år siden
    Byttet tørka aprikoser med hermetiske og ruculla med minispinat. Meget godt.

    Kommenter  (0)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Mmmm! Takk for nydelig tips, Henrik! Glad du likte middagsretten! :)

      Kommenter  (3)


  • Bodil

    7 år siden
    Enkel rett å lage, fantastisk god. Anbefales virkelig.

    Kommenter  (1)


  • www.frutunheims.blogspot.com

    7 år siden
    Himmelsk god....

    Kommenter  (0)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      7 år siden
      Ja, denne er veldig god!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat