Sitronkylling med pasta
En oppskrift på kylling med smak av sitron, servert med kremet pasta. En god og rask hverdagsmiddag.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk kyllingfilet
- 2 stykk hvitløksfedd
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 1 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 3 dl TINE® Matfløte, eller Kremfløte
- 0.5 stykk hønsebuljongterning
- 1 ts tørket rosmarin
- 0.5 stykk sitron
- 1 dl sorte oliven
- 0.5 dl persille, , grovt hakket
- 500 g fullkornpasta
Slik gjør du
1
Skjær kyllingfilet i strimler på langs. Rens og hakk hvitløk.
2
Brun kylling i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper.
3
Bland fløte, buljongterning, rosmarin og sitronsaft i en kjele. Legg i kylling og hvitløk. La det koke under lokk i ca 5 min. Rør inn revet sitronskall, oliven og persille.
4
Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.
Server kyllingen med fullkornpasta, og pynt med sitronbåter.
TipsEt par teskjeer pesto rørt inn pasta smaker kjempegodt.