Sitronkylling med pasta

Sitronkylling med pasta

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En oppskrift på kylling med smak av sitron, servert med kremet pasta. En god og rask hverdagsmiddag.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk kyllingfileter
2 stk hvitløksfedd
2 ss TINE Meierismør til steking
1 ts salt
¼ ts pepper
3 dl TINE Matfløte eller Kremfløte
½ stk hønsebuljongterning
1 ts tørket rosmarin
½ stk sitron
1 dl sorte oliven
½ dl persille , grovt hakket
500 g fullkornpasta

Slik gjør du det

    1. Skjær kyllingfilet i strimler på langs. Rens og hakk hvitløk.
    2. Brun kylling i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper.
    3. Bland fløte, buljongterning, rosmarin og sitronsaft i en kjele. Legg i kylling og hvitløk. La det koke under lokk i ca 5 min. Rør inn revet sitronskall, oliven og persille.
    4. Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. Server kyllingen med fullkornpasta, og pynt med sitronbåter.
Tips!

Et par teskjeer pesto rørt inn pasta smaker kjempegodt.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat