Sitronkylling med pasta
Enkel•25 min min
En oppskrift på kylling med smak av sitron, servert med kremet pasta. En god og rask hverdagsmiddag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
3 dlTINE® Matfløte eller Kremfløte
-
½ stkhønsebuljongterning
-
1 tstørket rosmarin
-
½ stksitron
-
1 dlsorte oliven
-
½ dlpersille , grovt hakket
-
500 gfullkornpasta
Slik gjør du det
-
1
Skjær kyllingfilet i strimler på langs. Rens og hakk hvitløk.
-
2
Brun kylling i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper.
-
3
Bland fløte, buljongterning, rosmarin og sitronsaft i en kjele. Legg i kylling og hvitløk. La det koke under lokk i ca 5 min. Rør inn revet sitronskall, oliven og persille.
-
4
Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. Server kyllingen med fullkornpasta, og pynt med sitronbåter.