Sitronkylling med pasta

Sitronkylling med pasta

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
En oppskrift på kylling med smak av sitron, servert med kremet pasta. En god og rask hverdagsmiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk kyllingfileter
2 stk hvitløksfedd
2 ss TINE Meierismør til steking
1 ts salt
¼ ts pepper
3 dl TINE Matfløte eller Kremfløte
½ stk hønsebuljongterning
1 ts tørket rosmarin
½ stk sitron
1 dl sorte oliven
½ dl persille , grovt hakket
500 g fullkornpasta

Slik gjør du det

    1. Skjær kyllingfilet i strimler på langs. Rens og hakk hvitløk.
    2. Brun kylling i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper.
    3. Bland fløte, buljongterning, rosmarin og sitronsaft i en kjele. Legg i kylling og hvitløk. La det koke under lokk i ca 5 min. Rør inn revet sitronskall, oliven og persille.
    4. Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. Server kyllingen med fullkornpasta, og pynt med sitronbåter.
Tips!

Et par teskjeer pesto rørt inn pasta smaker kjempegodt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat