Sitronkylling med pasta

Sitronkylling med pasta

0
40
Enkel25 min
En oppskrift på kylling med smak av sitron, servert med kremet pasta. En god og rask hverdagsmiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 2 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 3 dl
    TINE® Matfløte eller Kremfløte
  • ½ stk
    hønsebuljongterning
  • 1 ts
    tørket rosmarin
  • ½ stk
    sitron
  • 1 dl
    sorte oliven
  • ½ dl
    persille , grovt hakket
  • 500 g
    fullkornpasta

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær kyllingfilet i strimler på langs. Rens og hakk hvitløk.

  2. 2

    Brun kylling i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper.

  3. 3

    Bland fløte, buljongterning, rosmarin og sitronsaft i en kjele. Legg i kylling og hvitløk. La det koke under lokk i ca 5 min. Rør inn revet sitronskall, oliven og persille.

  4. 4

    Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. Server kyllingen med fullkornpasta, og pynt med sitronbåter.

Tips

Et par teskjeer pesto rørt inn pasta smaker kjempegodt.

Del denne oppskriften: