Grilled cheese med TINE® Norsk Alpeost
Enkel•15 min min
TINE® Norsk Alpeost har masse smak og gode smelteegenskaper, så den egner seg veldig godt til bruk i et realt ostesmørbrød. Dette er en klassisk kombinasjon med sennep og frisk tomat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 skiverlandbrød
-
1 tsDijonsennep
-
2 stktomater
-
4 skiver
-
1 ss
Slik gjør du det
-
1
Smør brødskivene med sennep.
-
2
Legg tomat- og osteskiver på toppen av den ene skiven og topp med en skive som har sennepsiden ned.
-
3
Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.
Tips
Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.