Grilled cheese med Norsk Alpeost

Grilled cheese med Norsk Alpeost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Norsk Alpeost har masse smak og gode smelteegenskaper, så den egner seg veldig godt til bruk i et realt ostesmørbrød. Dette er en klassisk kombinasjon med sennep og frisk tomat.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 skiver landbrød
1 ts Dijonsennep
2 stk tomater
4 skiver TINE Norsk Alpeost
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smør brødskivene med sennep.
    2. Legg tomat- og osteskiver på toppen av den ene skiven og topp med en skive som har sennepsiden ned.
    3. Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.
      Tips!

      Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.

Tips!

Et ostesmørbrød kan fylles med alt du ønsker, legg gjerne til kokt skinke, avokado, pesto eller krydder om du ønsker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat