Håndkle og blad
Grilled cheese med Norsk Alpeost
(00)

Grilled cheese med Norsk Alpeost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Norsk Alpeost har masse smak og gode smelteegenskaper, så den egner seg veldig godt til bruk i et realt ostesmørbrød. Dette er en klassisk kombinasjon med sennep og frisk tomat.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 skiverlandbrød
1 tsDijonsennep
2 stktomater
4 skiverTINE Norsk Alpeost
1 ssTINE Meierismør
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Smør brødskivene med sennep.
    2. Legg tomat- og osteskiver på toppen av den ene skiven og topp med en skive som har sennepsiden ned.
    3. Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.

Blått hjerte
Tips!

Et ostesmørbrød kan fylles med alt du ønsker, legg gjerne til kokt skinke, avokado, pesto eller krydder om du ønsker.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat