Grilled cheese med Norsk Alpeost

Grilled cheese med Norsk Alpeost

0
  • Enkel
  • 15 min
Norsk Alpeost har masse smak og gode smelteegenskaper, så den egner seg veldig godt til bruk i et realt ostesmørbrød. Dette er en klassisk kombinasjon med sennep og frisk tomat.

Ingredienser

2 skiver landbrød
1 ts Dijonsennep
2 stk tomater
4 skiver TINE Norsk Alpeost
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smør brødskivene med sennep.
    2. Legg tomat- og osteskiver på toppen av den ene skiven og topp med en skive som har sennepsiden ned.
    3. Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.
      Tips

      Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.

Tips

Et ostesmørbrød kan fylles med alt du ønsker, legg gjerne til kokt skinke, avokado, pesto eller krydder om du ønsker.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat