
Grilled cheese med Norsk Alpeost
- Enkel
- 15 min
Norsk Alpeost har masse smak og gode smelteegenskaper, så den egner seg veldig godt til bruk i et realt ostesmørbrød. Dette er en klassisk kombinasjon med sennep og frisk tomat.
Slik gjør du det
-
-
Smør brødskivene med sennep.
-
Legg tomat- og osteskiver på toppen av den ene skiven og topp med en skive som har sennepsiden ned.
-
Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.Tips
Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.
-
Tips
Et ostesmørbrød kan fylles med alt du ønsker, legg gjerne til kokt skinke, avokado, pesto eller krydder om du ønsker.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer