Grilled cheese med Norsk Alpeost

Grilled cheese med Norsk Alpeost

0
0
Enkel15 min
Norsk Alpeost har masse smak og gode smelteegenskaper, så den egner seg veldig godt til bruk i et realt ostesmørbrød. Dette er en klassisk kombinasjon med sennep og frisk tomat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Smør brødskivene med sennep.

  2. 2

    Legg tomat- og osteskiver på toppen av den ene skiven og topp med en skive som har sennepsiden ned.

  3. 3

    Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.

    Tips

    Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.

Tips

Et ostesmørbrød kan fylles med alt du ønsker, legg gjerne til kokt skinke, avokado, pesto eller krydder om du ønsker.

Del denne oppskriften: