
Grilled cheese med TINE® Norsk Alpeost
TINE® Norsk Alpeost har masse smak og gode smelteegenskaper, så den egner seg veldig godt til bruk i et realt ostesmørbrød. Dette er en klassisk kombinasjon med sennep og frisk tomat.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Smør brødskivene med sennep.
- 2
Legg tomat- og osteskiver på toppen av den ene skiven og topp med en skive som har sennepsiden ned.
- 3
Smør sidene som vender ut med smør og stek i en stekepanne på middels varme under lokk til skiven er gyllen. Snu og stek videre til osten er smeltet.
Tips
Du kan også bruke et ostesmørbrødjern til å steke smørbrødet i om du har det.
Tips
Et ostesmørbrød kan fylles med alt du ønsker, legg gjerne til kokt skinke, avokado, pesto eller krydder om du ønsker.