Skip to main content

Grilled cheese med pinnekjøtt

Enkel
25min

Ferdigkokt pinnekjøtt kan rives i biter og brukes i en skikkelig digg osteblings. Osten balanserer godt det salte kjøttet og du har perfekt dagen-derpå-mat.

3.5
(17)
Next ImageGrilled cheese med pinnekjøtt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver
brød
1 stk
eple
0.25 stk
rødkål
2 ss
eddik
1 ts
salt
1 ss
sukker
4 ts
Dijonsennep
2 ss
honning
8 skiver
Østavind®
8 dl
revet ferdigkokt pinnekjøtt
1 dl
brokkoli spirer

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Del eple i små terninger, finstrimle rødkål og mariner sammen med eddik, salt og sukker, minimum 10 minutter.

  2. Rist brødskivene i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på et stekebrett dekket med bakepapir.

  3. Bland dijonsennep, crème fraîche og honning, og smør halvparten av skivene med blandingen. Legg et par skiver ost på hver av skivene, også de uten sennepskrem.

  4. Fres pinnekjøttet raskt i en panne med smør og fordel utover halvparten av skivene, de med sennepskrem. Topp pinnekjøttet med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.

  5. Topp pinnekjøttskivene med syltet rødkål og brokkolispirer og legg den andre skiven på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter