
Grilled cheese med pinnekjøtt
Ferdigkokt pinnekjøtt kan rives i biter og brukes i en skikkelig digg osteblings. Osten balanserer godt det salte kjøttet og du har perfekt dagen-derpå-mat.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm ovnen til 200 °C. Del eple i små terninger, finstrimle rødkål og mariner sammen med eddik, salt og sukker, minimum 10 minutter.
- 2
Rist brødskivene i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på et stekebrett dekket med bakepapir.
- 3
Bland dijonsennep, crème fraîche og honning, og smør halvparten av skivene med blandingen. Legg et par skiver ost på hver av skivene, også de uten sennepskrem.
- 4
Fres pinnekjøttet raskt i en panne med smør og fordel utover halvparten av skivene, de med sennepskrem. Topp pinnekjøttet med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
- 5
Topp pinnekjøttskivene med syltet rødkål og brokkolispirer og legg den andre skiven på toppen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


