
Pulled pork-toast med blåmuggost
Dette er en hel middag i seg selv. Blåmuggost og kjøtt er en perfekt kombo og toppet med coleslaw løper tennene i vann.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Pulled pork
Coleslaw
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm ovnen til 125 °C. Rør sammen honning, røkt paprikapulver, finhakket chipotle chili, spisskummen og salt og gni det inn i kjøttet.
- 2
Plasser kjøttstykket i en dyp, ildfast form og hell i vann. Stek i ovnen i 3-4 timer, eller til kjøttet er så mørt at det faller fra hverandre. Øs over kraft nå og da underveis, så kjøttet ikke tørker ut.
- 3
La kjøttet hvile i 15-20 minutter etter steking før du river kjøttet fra hverandre med to gafler.
- 4
Lag coleslaw ved å finstrimle gulrot, hodekål og eple, gjerne med en mandolin. Bland sammen majones, crème fraîche, eddik og sukker og vend med de finstrimlede grønnsakene.
- 5
Fordel skiver med blåmuggost utover to brødskiver. Legg på pulled pork, bbq-saus og coleslaw og topp med en brødskive på hver.
- 6
Stek ostesmørbrød i et varmt vaffeljern ved å legge det i midten og klemme jernet sammen. Pensle jernet med olje før du legger sandwichen inn. Stek til gyllent og sprøtt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


