
Ribbeburger med lettsyltet rødkål og rømmedressing
De fleste har juleribbe minst en gang i løpet av sesongen, og får gjerne en del til overs. Disse kan brukes til deilig restemat, som denne burgeren.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
LETTSYLTET RØDKÅL
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Finsnitt rødkål og rødløk, bruke gjerne en mandolin. Rør sammen eddik, sukker og salt til sukkeret er oppløst og hell over. La marinere i 20 minutter eller mer.
- 2
Sett ovnen på 220 °C. Bland hoisinsaus, limesaft og revet ingefær til en glace. Del ribbe i skiver og pensle godt med glace. Pakk i aluminiumsfolie, og varm i ovnen 10-15 minutter eller til gjennomvarm.
- 3
Rør sammen rømme, sennep og hakket koriander. Smak til med salt og pepper.
- 4
Server glasert ribbe i hamburgerbrød med lettsyltet rødkål og rømmedressing.
Tips
Har du rester av surkål kan du gjerne bruke det i stedet for å sylte rødkål. En frisk Coleslaw er også godt til.
Tips
Bak gjerne ditt eget hamburgerbrød. Sjekk ut denne oppskriften på Hamburgerbrød med Cottage Cheese. De er lette å lage, saftige og holder seg ferske i flere dager.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


