«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver
Denne sandwichen har sitt opphav i den historiske restauranten «Sloppy Joe's» i Key West. Stekt kjøttdeig med løk og paprika servert i burgerbrød er både lettvint, mettende og godt.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g kjøttdeig, eller karbonadedeig
- 1 stykk løk, , finhakket
- 2 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
- 1 boks hermetiske tomater, , hakkede
- 4 ss ketchup
- 2 ss worcestershiresaus
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 4 stykk hamburgerbrød, , gjerne grove
- 4 stykk salatblad
- 3 stykk tomat, , i skiver
- 3 dl TINE® Ekte Revet Ost Original, eller annen revet ost
- 4 stykk gulrot, , i staver
Slik gjør du
1
Stek kjøttdeig eller karbonadedeig, løk og hvitløk i smør i en kjele over middels sterk varme til det er brunet, 5-8 minutter.
2
Tilsett hakkede tomater, ketchup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.
3
Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over. Server med gulrot til.
TipsVarm burgerbrødene i stekeovnen, eller raskt på grillen.
TipsServer med pommes frites, eller ovnsstekte poteter og coleslaw hvis du er ekstra sulten.