Skip to main content

«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver

Enkel
15min

Denne sandwichen har sitt opphav i den historiske restauranten «Sloppy Joe's» i Key West. Stekt kjøttdeig med løk og paprika servert i burgerbrød er både lettvint, mettende og godt.

4.1
(41)
Next Image«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
kjøttdeig eller karbonadedeig
1 stk
løk, finhakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 boks
hermetiske tomater, hakkede
4 ss
ketchup
2 ss
worcestershiresaus
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
4 stk
hamburgerbrød, gjerne grove
4 stk
salatblad
3 stk
tomat, i skiver
3 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost
4 stk
gulrot, i staver

Fremgangsmåte

  1. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig, løk og hvitløk i smør i en kjele over middels sterk varme til det er brunet, 5-8 minutter.

  2. Tilsett hakkede tomater, ketchup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.

  3. Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over. Server med gulrot til.

    Tips

    Varm burgerbrødene i stekeovnen, eller raskt på grillen. 

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server med pommes frites, eller ovnsstekte poteter og coleslaw hvis du er ekstra sulten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter