Osteburger
En hamburger bør ha smeltet ost. Denne saftige cheeseburgeren er overraskende enkel å lage.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 100 °C.
- 2
Del kjøttdeig i antall burgere. Ha litt vann på en trefjøl, og form kjøttdeigen til runde kaker. Klem ut til store, flate burgere. Krydre med salt og pepper.
- 3
Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på ost litt før de er ferdig stekt.
- 4
Skyll salatblad. Legg dem på et håndkle for å renne av. Skrell og skjær rødløk i tynne strimler.
- 5
Varm hamburgerbrød i stekeovnen i noen minutter. Du kan også bruke brødrister.
- 6
Legg på salat, burger, ketchup, sennep og rødløk. Server.
Tips
For å unngå at burgerne eser opp på midten, kan du lage en liten grop med tommelen midt på den ene siden av hver burger.