Tex Mex-burger

Tex Mex-burger

5
25
Enkel30 min
Dette er en ikke altfor fjern slektning av vår kjente og kjære fredagstaco, i form av herlige hamburgere.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    karbonadedeig
  • 1 ½ dl
    kaldt vann
  • 1 ts
    salt
  • 3 ts
    tacokrydder
  • 2 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
  • 4 stk
    tomater
  • ½ stk
    rødløk
  • 2 stk
    avokadoer
  • 100 g
    salat
  • 4 stk
    hamburgerbrød
  • 6 ss
    tacosaus på glass
  • 1 pose
    nachochips

Slik gjør du det

  1. 1

    Kna sammen karbonadedeig, vann, salt og tacokrydder i en bolle til du har en jevn masse. Lag jevnstore hamburgere av deigen med hendene dine, og stek burgerne på middels varme i en panne tilsatt olje, 3–4 minutter på hver side.

  2. 2

    Vask og skjær opp tomat, rødløk og avokado.

  3. 3

    Bygg tacoburgeren. Legg hamburger, tomat, rødløk, salat og avokado i hamurgerbrød og ha på litt tacosaus. Server med nachochips.

Tips

Hvis du vil, kan du fint bruke vanlig kjøttdeig, svinekjøttdeig eller kyllingkjøttdeig i tacoburgeren.

Del denne oppskriften: