Tex Mex-burger

Tex Mex-burger

5
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en ikke altfor fjern slektning av vår kjente og kjære fredagstaco, i form av herlige hamburgere.

Ingredienser

600 g karbonadedeig
1 ½ dl kaldt vann
1 ts salt
3 ts tacokrydder
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
4 stk tomater
½ stk rødløk
2 stk avokadoer
100 g salat
4 stk hamburgerbrød
6 ss tacosaus på glass
1 pose nachochips

Slik gjør du det

    1. Kna sammen karbonadedeig, vann, salt og tacokrydder i en bolle til du har en jevn masse. Lag jevnstore hamburgere av deigen med hendene dine, og stek burgerne på middels varme i en panne tilsatt olje, 3–4 minutter på hver side.
    2. Vask og skjær opp tomat, rødløk og avokado.
    3. Bygg tacoburgeren. Legg hamburger, tomat, rødløk, salat og avokado i hamurgerbrød og ha på litt tacosaus. Server med nachochips.
Tips!

Hvis du vil, kan du fint bruke vanlig kjøttdeig, svinekjøttdeig eller kyllingkjøttdeig i tacoburgeren.

Kommentarer

  • Daniel

    2 måneder siden
    Ble fryktelig mye vann i panna under steking...

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei Daniel!

      Prøv gjerne å stek burgeren på litt lavere varme. Da kanskje ikke vesken siver ut så mye. :)

       (0)


  • Sebrina

    6 måneder siden
    Er det like lett son det ser ut som

     (0)

    • Keielin

      6 måneder siden
      Dey er godt

       (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      6 måneder siden
      Ja, dette klarer du :)

      God matlaging!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat