
Tex Mex-burger
Enkel•30 min min
Dette er en ikke altfor fjern slektning av vår kjente og kjære fredagstaco, i form av herlige hamburgere.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gkarbonadedeig
-
1 ½ dlkaldt vann
-
1 tssalt
-
3 tstacokrydder
-
2 sssolsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
-
4 stktomater
-
½ stkrødløk
-
2 stkavokado
-
100 gsalat
-
4 stkhamburgerbrød
-
6 sstacosaus på glass
-
1 posenachochips
Slik gjør du det
-
1
Kna sammen karbonadedeig, vann, salt og tacokrydder i en bolle til du har en jevn masse. Lag jevnstore hamburgere av deigen med hendene dine, og stek burgerne på middels varme i en panne tilsatt olje, 3–4 minutter på hver side.
-
2
Vask og skjær opp tomat, rødløk og avokado.
-
3
Bygg tacoburgeren. Legg hamburger, tomat, rødløk, salat og avokado i hamurgerbrød og ha på litt tacosaus. Server med nachochips.