Skip to main content

Kyllingburger med salat

Middels
30min

Velsmakende og enkel hjemmelaget kyllingburger med blant annet salat, tomat, løk og ost.

3.9
(152)
Next ImageKyllingburger med salat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ts
rapsolje eller annen nøytral olje

Kyllingburger:

400 g
kyllingkjøtt
0.5 stk
rødløk
0.5 dl
vann
1 stk
egg
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

tilbehør:

4 stk
hamburgerbrød, gjerne grove
4 ss
Sweet Chili saus eller annen god dressing
1 pose
ferdig bladsalat eller annen god salat
0.5 stk
løk i ringer
4 skiver
tomat
4 skiver
Norvegia® Original eller annen god gulost

Fremgangsmåte

  1. Varm opp en stekepanne med olje på middels sterk varme.

  2. Mens pannen gjør seg varm, blander du sammen kyllingkjøttdeig, løk, vann, egg, salt og pepper for hånd eller med en kjøkkenmaskin.

  3. Form blandingen til burgere som er ca. 2 cm høye. Med litt vann på hendene er det lettere å forme dem.

  4. Stek kyllingburgerne til de er gylne på utsiden og gjennomstekt, 3–4 minutter på hver side. Snu burgerne ofte for å få dem jevnt stekt.

  5. Skjær hamburgerbrødene i to, og ha på litt Sweet chilisaus eller annen god dressing. Legg på salat og kyllingburgeren. Topp med løk, tomat, osteskive og litt mer saus eller dressing, før du legger hamburgerbrødlokket på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Noen skiver sprøstekt bacon smaker veldig godt til denne kyllingburgeren.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter