Skip to main content

Hjemmelaget burger med basilikumkrem

Enkel
20min

Oppskrift på saftig, rask og billig hjemmelaget burger med bacon og basilikumkrem.

4.1
(38)
Next ImageHjemmelaget burger med basilikumkrem

Ingredienser

Antall porsjoner

hamburger:

140 g
bacon
400 g
kjøttdeig, karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
0.25 ts
pepper
1 stk
sammenpisket egg
1 ss
TINE® Meierismør til steking

Basilikumkrem:

1 stk
finhakket hvitløksfedd
5 stk
finhakkede basilikumblader eller 1 ts tørket basilikum

tilbehør:

4 stk
hamburgerbrød
2 stk
tomat i skiver
50 g
salat

Fremgangsmåte

  1. Klipp eller skjær bacon i biter. Bland kjøttdeig med bacon og pepper. Rør inn egg. Form deigen til fire burgere.

  2. Stek hamburgerne i smør i ca. 3 minutter på hver side. Etterstek under lokk i ca. 5 minutter, eller til burgeren er gjennomstekt og kjøttsaften har en klar farge.

  3. Bland crème fraîche, hvitløk og basilikum. Server hamburgerne i hamburgerbrød med tomatskiver, salat og basilikumkrem.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også bruke kyllingkjøttdeig i stedet for karbonadedeig eller kjøttdeig av storfe.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter