Hjemmelaget burger med basilikumkrem

Hjemmelaget burger med basilikumkrem

0
37
Enkel20 min
Oppskrift på saftig, rask og billig hjemmelaget burger med bacon og basilikumkrem.

Ingredienser

Antall porsjoner

hamburger:

  • 140 g
    bacon
  • 400 g
    kjøttdeig , karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 stk
    sammenpisket egg
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking

Basilikumkrem:

tilbehør:

  • 4 stk
    hamburgerbrød
  • 2 stk
    tomater i skiver
  • 50 g
    salat

Slik gjør du det

  1. 1

    Klipp eller skjær bacon i biter. Bland kjøttdeig med bacon og pepper. Rør inn egg. Form deigen til fire burgere.

  2. 2

    Stek hamburgerne i smør i ca. 3 minutter på hver side. Etterstek under lokk i ca. 5 minutter, eller til burgeren er gjennomstekt og kjøttsaften har en klar farge.

  3. 3

    Bland crème fraîche, hvitløk og basilikum. Server hamburgerne i hamburgerbrød med tomatskiver, salat og basilikumkrem.

Tips

Du kan også bruke kyllingkjøttdeig i stedet for karbonadedeig eller kjøttdeig av storfe.

Del denne oppskriften: