Skip to main content

Burger med blåmuggost

Enkel
40min

Blåmuggost og burger er skikkelig snadder. Litt syltetøy på toppen smaker nydelig!

4.1
(47)
Next ImageBurger med blåmuggost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
kjøttdeig
1 ts
salt
0.5 ts
pepper
2 ss
TINE® Meierismør til steking
100 g
salat
4 ss
hamburgerbrød
4 ss
ferskensyltetøy

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 100 °C.

  2. Del kjøttdeig i antall burgere. Ha litt vann på en trefjøl, og form til kjøttdeigen til runde kaker. Klem ut til store flate burgere. Krydre med salt og pepper.

  3. Stek burgerne i smør på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Del blåmuggost i biter, og legg på ost litt før burgerne er ferdig stekt.

  4. Skyll salat og legg den på et håndkle for å renne av.

  5. Varm hamburgerbrød i stekeovnen i noen minutter. Du kan også bruke brødrister.

  6. Legg salat, burger og ferskensyltetøy i hamburgerbrød. Server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For å unngå at burgerne eser opp på midten, kan du lage en liten grop med tommelen midt på den ene siden av hver burger.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter