
Matpakkesnurrer med squash
Enkel•120 min20 min
Ingredienser
Antall stykker
Deig
-
3 dlvann
-
5 dl
-
700 ggrovbakstmel
-
500 gsammalt hvetemel
-
50 gfersk gjær
-
1 tssalt
-
1 dlnøytral olje
Fyll
-
1 beger
-
100 g
-
3 stkhvitløksfedd
-
1 koppfrisk timian
-
1 pottefrisk basilikum
-
65 gruccola
-
1 stksquash
-
4 stilkervårløk
Slik gjør du det
-
1
Varm opp vann og melk til fingervarmt og ha det i en bakebolle. Smuldre i gjær og bland godt. Ha i mel, salt og olje og elt deigen godt sammen, ca. 10 minutter. Sett deigen til heving på et lunt sted. La deigen heve til dobbel størrelse, ca. 60 minutter.
-
2
Kjevle deigen ut til en stor leiv. Du kan også dele deigen i to og kjevle ut to mindre leiver.
-
3
Bland TINE® Petite Fraîche og revet ost. Tilsett finhakket hvitløk, timian, basilikum og ruccola. Smør blandingen ut på bunnen. Legg over tynne strimler av squash og finhakket vårløk.
Tips
Bruk gjerne en mandolin eller ostehøvel til squashen.
-
4
Rull sammen til en tykk rull. Skjær skiver av rullen, ca. 3 cm tykke, og legg på en bakepapirkledt stekeplate, i store muffinsformer, eller i en stor ildfast form. La etterheve 15 minutter på benken. Pensle eventuelt med egg eller melk om du vil. Stek i midten av ovnen på 180 °C i ca. 20 minutter.
Tips
Server gjerne med litt agurk og mandler som ekstra snacks i matpakka.