Skip to main content

Matpakkesnurrer med squash

Enkel
2t

Grove matpakkesnurrer fylt med TINE® Petite Fraîche, ost, ferske urter og squash. Perfekt i matpakka på skolen, som niste på tur eller lunsj på jobb.

3.7
(46)
Next ImageMatpakkesnurrer med squash

Ingredienser

Antall porsjoner

Deig

3 dl
vann
700 g
grovbakstmel
500 g
sammalt hvetemel
50 g
fersk gjær
1 ts
salt
1 dl
nøytral olje

Fyll

3 stk
hvitløksfedd
1 kopp
frisk timian
1 potte
frisk basilikum
65 g
ruccola
1 stk
squash
4 stilk
vårløk

Fremgangsmåte

  1. Varm opp vann og melk til fingervarmt og ha det i en bakebolle. Smuldre i gjær og bland godt. Ha i mel, salt og olje og elt deigen godt sammen, ca. 10 minutter. Sett deigen til heving på et lunt sted. La deigen heve til dobbel størrelse, ca. 60 minutter.

  2. Kjevle deigen ut til en stor leiv. Du kan også dele deigen i to og kjevle ut to mindre leiver.

  3. Bland TINE® Petite Fraîche og revet ost. Tilsett finhakket hvitløk, timian, basilikum og ruccola. Smør blandingen ut på bunnen. Legg over tynne strimler av squash og finhakket vårløk.

    Tips

    Bruk gjerne en mandolin eller ostehøvel til squashen.
  4. Rull sammen til en tykk rull. Skjær skiver av rullen, ca. 3 cm tykke, og legg på en bakepapirkledt stekeplate, i store muffinsformer, eller i en stor ildfast form. La etterheve 15 minutter på benken. Pensle eventuelt med egg eller melk om du vil. Stek i midten av ovnen på 180 °C i ca. 20 minutter.

    Tips

    Server gjerne med litt agurk og mandler som ekstra snacks i matpakka.
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter