Bananpannekaker

Proteinpannekaker med yoghurt

2
99
Enkel40 min
Bananpannekaker med yoghurt og banan. Enkle, gode og sunne lapper uten hvetemel kan erstatte vafler og sveler. Disse lager du i en fei enten det er til frokost eller lunsj.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Mos banan og yoghurt med en gaffel til en jevn mos. Tilsett havremel, havregryn, bakepulver, salt, sukker og egg og pisk til en glatt røre.

  2. 2

    Varm en stekepanne og ha i litt smør. Stek lapper eller små pannekaker til de er gylne på begge sider.

    Tips

    Server toppet med yoghurt, blåbær, hasselnøtter og honning.

Tips

Bananpannekaker er en perfekt måte å bruke opp gamle, brune bananer på. Jo mer modne de er, jo søtere smak blir det på pannekakene.

Del denne oppskriften: