Bananpannekaker

Bananpannekaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Enkle, gode og sunne lapper uten hvetemel kan erstatte vafler og sveler. Disse lager du i en fei enten det er som frokost til familien eller til mange mennesker på et større arrangement.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stk modne bananer
2 dl TINE Yoghurt Naturell
2 dl havremel
1 dl havregryn
1 ts bakepulver
¼ ts salt
1 ss sukker
4 stk egg
2 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Mos banan og yoghurt med en gaffel til en jevn mos. Tilsett havremel, havregryn, bakepulver, salt, sukker og egg og pisk til en glatt røre.
    2. Varm en stekepanne og ha i litt smør. Stek lapper eller små pannekaker til de er gylne på begge sider.
      Tips!

      Server gjerne syltetøy og rømme som topping.

Tips!

Bananpannekaker er en perfekt måte å bruke opp gamle, brune bananer på. Jo mer modne de er, jo søtere smak blir det på pannekakene.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat