Matmuffins med godt fyll
Enkel
25min
En smakfull og morsom nistepakke til tur- og skolesekken. Denne oppskriften passer til 6-8 store matmuffins.
3.9
(495)

Ingredienser
Grunndeig:
4.5 dl
hvetemel
0.5 dl
havregryn
½ ts
salt
2 ½ ts
bakepulver
50 g
1 stk
egg
Skinke- og sennepsfyll:
1 ts
sterk sennep
100 g
røkt skinke (i biter)
100 g
Revet JARLSBERG®
Hvitløk- og tomatfyll:
1 fedd
hvitløk
1 ss
finhakket persille
1 ts
basilikum
100 g
Norvegia® Revet
3 stk
soltørket tomat
Slik gjør du
Tips
Hvis du ønsker grove matmuffins, bytter du bare ut halvparten av melet med sammalt hvete grov.
Med skinke- og sennepsfyll:
Med spinat- og ostefyll:
Med hvitløk- og tomatfyll:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Stek muffinsene midt i ovnen. Hvis du synes etterhvert at de begynner å bli for mørke, kan du sette brettet nedover i stekeovnen og legge på et bakepapir oppå.






