
Lun muffins med ost og løk
Matmuffins fylt med ost og løk. Perfekt å ha med som matpakke eller på tur. 1 porsjon gir ca. 16 muffins.

Ingredienser
Antall porsjoner
Muffinsdeig:
Fyll:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C. Finn frem muffinsformer og eventuelt muffinsbrett.
Muffinsdeig:
- 2
Smelt smør. Finhakk soltørkede tomater, oliven, rødløk og timian.
- 3
Ha smør, soltørkede tomater, oliven, rødløk, timian, mel, bakepulver, salt, egg, vann, yoghurt og ost i en bolle, gjerne en food processor. Hold igjen litt av osten for å strø det på toppen. La maskinen gå til alt er blandet. Fordel deigen i formene.
Fyll:
- 4
Finhakk rødløk, soltørkede tomater og oliven. Bland rødløk, soltørkede tomater, oliven, egg, yoghurt, tomatpuré og ost.
- 5
Gjør en fordypning i deigen med to store skjeer og legg i fyllet. Det gjør ikke noe at noe av fyllet renner over muffinsdeigen. Stikk gjerne en løkskive, tomatbiter og litt ekstra ost i og oppå hver muffins.
- 6
Stek muffinsene i ca. 30 minutter midt i ovnen. Server lune.
Tips
Du kan variere innholdet i matmuffinsene med nesten hva som helst. Ta det du har, og liker best.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



