Skip to main content

Pizzapirog

Enkel
30min

Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.

4.2
(42)
Next ImagePizzapirog

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
ferdig pizzabunn
150 g
kjøttdeig
0.5 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper
0.5 ts
oregano/mynte
2 dl
ferdig pizzasaus
100 g
Norvegia® Revet
1 stk
sammenvispet egg

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.

  3. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.

    Tips

    Eller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.

  4. Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.

  5. Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

I stedet for kjøttdeig kan du fylle pirogene med skinke- eller pølsebiter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter