Pizzapirog

Pizzapirog

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 15 min
Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
150 g kjøttdeig
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
½ ts oregano
2 dl ferdig pizzasaus
100 g Norvegia® Revet
1 stk sammenvispet egg

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.
    3. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.
      Tips!

      Eller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.

    4. Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.
    5. Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
Tips!

I stedet for kjøttdeig kan du fylle pirogene med skinke- eller pølsebiter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat