
Pizzapirog
Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225 °C.
- 2
Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.
- 3
Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.
Tips
Eller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.
- 4
Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.
- 5
Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
Tips
I stedet for kjøttdeig kan du fylle pirogene med skinke- eller pølsebiter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



