Håndkle og blad
Pizzapirog
(34)

Pizzapirog

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
150 gkjøttdeig
1 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
½ tsoregano
2 dlferdig pizzasaus
100 gNorvegia® Revet
1 stksammenvispet egg
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.
    3. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.
      Blått hjerte
      Tips!

      Eller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.

    4. Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.
    5. Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
Blått hjerte
Tips!

I stedet for kjøttdeig kan du fylle pirogene med skinke- eller pølsebiter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat