Pizzapirog

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
150 gkjøttdeig
1 ssTINE Meierismør
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
½ tsoregano
2 dlferdig pizzasaus
100 gNorvegia® Revet
1 stksammenvispet egg

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.
    3. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.

      Tips:

      Eller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.

    4. Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.
    5. Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.

Tips:

I stedet for kjøttdeig kan du fylle pirogene med skinke- eller pølsebiter.

Kommentarer

  Legg til kommentar