Pizzapirog
Enkel•30 min15 min
Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig pizzabunn
-
150 gkjøttdeig
-
1 ss
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
½ tsoregano/mynte
-
2 dlferdig pizzasaus
-
100 gRevet NORVEGIA® 26/16%
-
1 stksammenvispet egg
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C.
-
2
Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.
-
3
Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.
Tips
Eller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.
-
4
Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.
-
5
Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.