Pizzapirog
Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.
Enkel•30 min•2 personer
Ingredienser
- 1 stykk ferdig pizzabunn
- 150 g kjøttdeig
- 1 ss TINE® Meierismør
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 0.5 ts oregano/mynte
- 2 dl ferdig pizzasaus
- 100 g Norvegia® Revet
- 1 stykk sammenvispet egg
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 225 °C.
2
Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.
3
Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.
TipsEller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.
4
Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.
5
Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
TipsI stedet for kjøttdeig kan du fylle pirogene med skinke- eller pølsebiter.