Skip to main content

Pepperonipizza

Enkel
40min

Pepperoni på pizzaen er manges favoritt. Her er en enkel oppskrift med få ingredienser, på en god og smakfull pizza.

4.1
(58)
Next ImagePepperonipizza

Ingredienser

Antall porsjoner

Kjøp ferdig bunn, eller lag din egen grove pizzabunn

25 g
fersk gjær (evt tørrgjær)
2.5 dl
vann
2 ss
olivenolje
0.5 ts
salt
3 dl
sammalt hvete, grov
3 dl
hvetemel (ca)

Pizzafyll:

2 dl
pizzasaus
150 g
pepperoni

Fremgangsmåte

Grov pizzabunn

  1. Rør ut gjær i lunkent vann. Ha deretter i olje og salt. Tilsett sammalt mel, og så mye av det fine at det blir en passe fast deig.

  2. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter. Mot slutten av hevetiden setter du på stekeovnen på 225 °C og finner fram en stekeplate som du dekker med bakepapir.

Pizzafyll

  1. Smør pizzasaus utover deigen. Dryss på ost og fordel pepperoni utover pizzaen.

    Tips

    Her har du oppskriften på en god hjemmelaget pizzasaus.
  2. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter, til osten er gyllen. Strø eventuelt over noen basilikumblader rett før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du blander 4 hakkede sjalottløk, 1 ts hakket hvitløk og 2 ss hakket basilikum i et beger lettrømme og smaker til med salt og pepper, får du en deilig rømmedressing til pizzaen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter