Skip to main content

Fylte baguetter

Enkel
15min

Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

4.2
(26)
Next ImageFylte baguetter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
liten baguette
0.25 stk
slangeagurk
1 stk
liten rødløk
1 stk
stor tomat
1 ts
kapers
0.5 boks
tunfisk, gjerne i olje
1 ts
rødvinseddik

Fremgangsmåte

  1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Tips

    Lag brødrasp av restene.

  2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.

  3. Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.

  4. Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.

    Tips

    Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter