Fylte baguetter

Fylte baguetter

0
23
Enkel15 min
Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    liten baguette
  • ¼ stk
    slangeagurk
  • 1 stk
    liten rødløk
  • 1 stk
    stor tomat
  • 150 g
    JARLSBERG® skorpefri
  • 1 ts
    kapers
  • ½ boks
    tunfisk , gjerne i olje
  • 1 ts
    rødvinseddik

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Tips

    Lag brødrasp av restene.

  2. 2

    Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.

  3. 3

    Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.

  4. 4

    Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.

    Tips

    Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.

Tips

Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.

Del denne oppskriften: