
Fylte baguetter
Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
Tips
Lag brødrasp av restene.
- 2
Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.
- 3
Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.
- 4
Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.
Tips
Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.
Tips
Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.