Fylte baguetter
Enkel•15 min min
Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkliten baguette
-
¼ stkslangeagurk
-
1 stkliten rødløk
-
1 stkstor tomat
-
150 g
-
1 tskapers
-
½ bokstunfisk , gjerne i olje
-
1 tsrødvinseddik
Slik gjør du det
-
1
Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
Tips
Lag brødrasp av restene.
-
2
Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.
-
3
Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.
-
4
Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.
Tips
Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.