Håndkle og blad
Fylte baguetter
(2222)

Fylte baguetter

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkliten baguette
¼ stkslangeagurk
1 stkliten rødløk
1 stkstor tomat
150 gJarlsberg® Original
1 tskapers
½ bokstunfisk, gjerne i olje
1 tsrødvinseddik
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
      Blått hjerte
      Tips!

      Lag brødrasp av restene.

    2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.
    3. Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.
    4. Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.

Blått hjerte
Tips!

Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat