Fylte baguetter

Fylte baguetter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk liten baguette
¼ stk slangeagurk
1 stk liten rødløk
1 stk stor tomat
150 g Jarlsberg® Original
1 ts kapers
½ boks tunfisk , gjerne i olje
1 ts rødvinseddik

Slik gjør du det

    1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
      Tips!

      Lag brødrasp av restene.

    2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.
    3. Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.
    4. Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.
      Tips!

      Hvis du lar baguetten ligge et par timer i plastfolie i kjøleskapet, blir den ekstra god.

Tips!

Fyll baguetten med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat