Pan Bagnat med Norvegia og okserull

Pan Bagnat med Norvegia og okserull

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Pan Bagnat har sin opprinnelse i Nice, ofte fylt med Salat Nicoise. Her er en ny vri, grove rundstykker med Norvegia, kremost, okserull og grønt eller kanskje du liker tunfisksalat bedre?

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk grove eller fine rundstykker
125 g TINE Kremgo’® Krydder eller annen smak
1 stk hjertesalat
1 stk tomat
½ stk slangeagurk
½ stk rødløk
12 skiver Norvegia® Original
100 g kjøttpålegg , feks okserull eller annet kjøtt i tynne skiver

Slik gjør du det

    1. Skjær av et lite firkantet lokk på toppen av rundstykkene. Legg til siden. Hul ut det meste av innmaten.
    2. Smør innsiden med kremost, bruk gjerne en teskje.
    3. Vask og del salaten i mindre biter. Kutt tomat, agurk og rødløk i tynne skiver.
    4. Legg alle ingrediensene lagvis, start med salat. Press fyllet godt sammen og legg på lokket.
Tips!

Pan Bagnat kan fin lages dagen før og egner seg svært godt som nistemat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat