Skip to main content

Pan Bagnat med Norvegia og okserull

Enkel
15min

Pan Bagnat har sin opprinnelse i Nice, ofte fylt med Salat Nicoise. Her er en ny vri, grove rundstykker med Norvegia, kremost, okserull og grønt eller kanskje du liker tunfisksalat bedre?

4.5
(8)
Next ImagePan Bagnat med Norvegia og okserull

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
grove eller fine rundstykke
125 g
TINE® Kremgo® Krydder eller annen smak
1 stk
hjertesalat
1 stk
tomat
0.5 stk
slangeagurk
0.5 stk
rødløk
100 g
kjøttpålegg, feks okserull eller annet kjøtt i tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. Skjær av et lite firkantet lokk på toppen av rundstykkene. Legg til siden. Hul ut det meste av innmaten.

  2. Smør innsiden med kremost, bruk gjerne en teskje.

  3. Vask og del salaten i mindre biter. Kutt tomat, agurk og rødløk i tynne skiver.

  4. Legg alle ingrediensene lagvis, start med salat. Press fyllet godt sammen og legg på lokket.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Pan Bagnat kan fin lages dagen før og egner seg svært godt som nistemat.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter