Pan Bagnat med Norvegia og okserull
Pan Bagnat har sin opprinnelse i Nice, ofte fylt med Salat Nicoise. Her er en ny vri, grove rundstykker med Norvegia, kremost, okserull og grønt eller kanskje du liker tunfisksalat bedre?
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk grove eller fine rundstykke
- 125 g TINE® Kremgo® Krydder, eller annen smak
- 1 stykk hjertesalat
- 1 stykk tomat
- 0.5 stykk slangeagurk
- 0.5 stykk rødløk
- 12 skive Norvegia® Original
- 100 g kjøttpålegg, , feks okserull eller annet kjøtt i tynne skiver
Slik gjør du
1
Skjær av et lite firkantet lokk på toppen av rundstykkene. Legg til siden. Hul ut det meste av innmaten.
2
Smør innsiden med kremost, bruk gjerne en teskje.
3
Vask og del salaten i mindre biter. Kutt tomat, agurk og rødløk i tynne skiver.
4
Legg alle ingrediensene lagvis, start med salat. Press fyllet godt sammen og legg på lokket.
TipsPan Bagnat kan fin lages dagen før og egner seg svært godt som nistemat.