Pan Bagnat med Norvegia og okserull
Enkel•15 min min
Pan Bagnat har sin opprinnelse i Nice, ofte fylt med Salat Nicoise. Her er en ny vri, grove rundstykker med Norvegia, kremost, okserull og grønt eller kanskje du liker tunfisksalat bedre?
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkgrove eller fine rundstykker
-
125 gTINE® Kremgo® Krydder eller annen smak
-
1 stkhjertesalat
-
1 stktomat
-
½ stkslangeagurk
-
½ stkrødløk
-
12 skiver
-
100 gkjøttpålegg , feks okserull eller annet kjøtt i tynne skiver
Slik gjør du det
-
1
Skjær av et lite firkantet lokk på toppen av rundstykkene. Legg til siden. Hul ut det meste av innmaten.
-
2
Smør innsiden med kremost, bruk gjerne en teskje.
-
3
Vask og del salaten i mindre biter. Kutt tomat, agurk og rødløk i tynne skiver.
-
4
Legg alle ingrediensene lagvis, start med salat. Press fyllet godt sammen og legg på lokket.