placeholder image
0

Club Sandwich med avokadomos

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Club sandwich med sprøstekt bacon, store deilige skiver Norvegia, kalkunpålegg, urteyoghurt, tomat, salat og en frisk avokadomos er og blir skikkelig diggemat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Club Sandwich

4 skivergrovt landbrød
2 ssTINE Meierismør

Urteyoghurt

1 dlTINE Yoghurt Naturell
1 ssfinhakket bladpersille
1 stkhvitløksfedd
¼ tssalt

Avokadomos

1 stkavokado
2 sssitroner
¼ tssalt
¼ tsnykvernet hvit pepper

På toppen

8 skiverNorvegia® Original
8 skiverkalkunskinke
6 skiverbacon
1 stktomat
6 bladerhjertesalat eller crispisalat

Slik gjør du det

  • Club Sandwich

    1. Rist brødskivene i smør på begge sider.
  • Urteyoghurt

    1. Finhakk bladpersillen og press hvitløken. Bland sammen yoghurt, bladpersille, hvitløk og salt.
  • Avokadomos

    1. Mos avokado med en gaffel til du har en grov masse, tilsett sitron, salt og pepper.
  • På toppen

    1. Smør urteyoghurt på toppen av brødskivene. Legg ost, kalkunpålegg, bacon, tomat, salat og avokadomos lagvis (her gjelder det å være flink til å stable i høyden). Avslutt med brød. Stikk gjerne en grillpinne gjennom, slik at fyllet holder seg lettere på plass, dersom du ønsker å dele sandwichen før servering.
    2. Server gjerne med pommes frites eller stekte båtpoteter.

Tips:

Ønsker du en varm Club Sandwich kan du bytte ut kalkunpålegg med nystekt kyllingfilet.  Legg ost på brødskivene og la den smelte under ovnsgrillen, legg på resten av ingrediensene.  

Kommentarer