Club Sandwich med avokadomos

Club Sandwich med avokadomos

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Club sandwich med sprøstekt bacon, store deilige skiver Norvegia, kalkunpålegg, urteyoghurt, tomat, salat og en frisk avokadomos er og blir skikkelig diggemat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Club Sandwich

4 skiver grovt landbrød
2 ss TINE Meierismør

Urteyoghurt

1 dl TINE Yoghurt Naturell
1 ss finhakket bladpersille
1 stk hvitløksfedd
¼ ts salt

Avokadomos

1 stk avokado
2 ss sitroner
¼ ts salt
¼ ts nykvernet hvit pepper

På toppen

8 skiver Norvegia® Original
8 skiver kalkunskinke
6 skiver bacon
1 stk tomat
6 blader hjertesalat eller crispisalat

Slik gjør du det

    1. Rist brødskivene i smør på begge sider.
  1. Urteyoghurt

    1. Finhakk bladpersillen og press hvitløken. Bland sammen yoghurt, bladpersille, hvitløk og salt.
  2. Avokadomos

    1. Mos avokado med en gaffel til du har en grov masse, tilsett sitron, salt og pepper.
  3. På toppen

    1. Smør urteyoghurt på toppen av brødskivene. Legg ost, kalkunpålegg, bacon, tomat, salat og avokadomos lagvis (her gjelder det å være flink til å stable i høyden). Avslutt med brød. Stikk gjerne en grillpinne gjennom, slik at fyllet holder seg lettere på plass, dersom du ønsker å dele sandwichen før servering.
    2. Server gjerne med pommes frites eller stekte båtpoteter.
Tips!

Ønsker du en varm Club Sandwich kan du bytte ut kalkunpålegg med nystekt kyllingfilet.  Legg ost på brødskivene og la den smelte under ovnsgrillen, legg på resten av ingrediensene.  

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat