Club Sandwich med avokadomos
Club sandwich med sprøstekt bacon, store deilige skiver Norvegia, kalkunpålegg, urteyoghurt, tomat, salat og en frisk avokadomos er og blir skikkelig diggemat.
Enkel•20 min•2 personer
Ingredienser
Club Sandwich
- 4 skive grovt landbrød
- 2 ss TINE® Meierismør
Urteyoghurt
- 1 dl TINE® Yoghurt Naturell
- 1 ss finhakket bladpersille
- 1 stykk hvitløksfedd
- 0.25 ts salt
Avokadomos
- 1 stykk avokado
- 2 ss sitron
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts nykvernet hvit pepper
På toppen
- 8 skive Norvegia® Original
- 8 skive kalkunskinke
- 6 skive bacon
- 1 stykk tomat
- 6 blad hjertesalat, eller crispisalat
Slik gjør du
1
Rist brødskivene i smør på begge sider.
Urteyoghurt
1
Finhakk bladpersillen og press hvitløken. Bland sammen yoghurt, bladpersille, hvitløk og salt.
Avokadomos
1
Mos avokado med en gaffel til du har en grov masse, tilsett sitron, salt og pepper.
På toppen
1
Smør urteyoghurt på toppen av brødskivene. Legg ost, kalkunpålegg, bacon, tomat, salat og avokadomos lagvis (her gjelder det å være flink til å stable i høyden). Avslutt med brød. Stikk gjerne en grillpinne gjennom, slik at fyllet holder seg lettere på plass, dersom du ønsker å dele sandwichen før servering.
2
Server gjerne med pommes frites eller stekte båtpoteter.
TipsØnsker du en varm Club Sandwich kan du bytte ut kalkunpålegg med nystekt kyllingfilet. Legg ost på brødskivene og la den smelte under ovnsgrillen, legg på resten av ingrediensene.