Club Sandwich med avokadomos
Enkel•20 min min
Club sandwich med sprøstekt bacon, store deilige skiver Norvegia, kalkunpålegg, urteyoghurt, tomat, salat og en frisk avokadomos er og blir skikkelig diggemat.
Ingredienser
Antall porsjoner
Club Sandwich
-
4 skivergrovt landbrød
-
2 ss
Urteyoghurt
-
1 dl
-
1 ssfinhakket bladpersille
-
1 stkhvitløksfedd
-
¼ tssalt
Avokadomos
-
1 stkavokado
-
2 sssitroner
-
¼ tssalt
-
¼ tsnykvernet hvit pepper
På toppen
-
8 skiver
-
8 skiverkalkunskinke
-
6 skiverbacon
-
1 stktomat
-
6 bladerhjertesalat eller crispisalat
Slik gjør du det
-
1
Rist brødskivene i smør på begge sider.
Urteyoghurt
-
2
Finhakk bladpersillen og press hvitløken. Bland sammen yoghurt, bladpersille, hvitløk og salt.
Avokadomos
-
3
Mos avokado med en gaffel til du har en grov masse, tilsett sitron, salt og pepper.
På toppen
-
4
Smør urteyoghurt på toppen av brødskivene. Legg ost, kalkunpålegg, bacon, tomat, salat og avokadomos lagvis (her gjelder det å være flink til å stable i høyden). Avslutt med brød. Stikk gjerne en grillpinne gjennom, slik at fyllet holder seg lettere på plass, dersom du ønsker å dele sandwichen før servering.
-
5
Server gjerne med pommes frites eller stekte båtpoteter.