Skip to main content

Club Sandwich med avokadomos

Enkel
20min

Club sandwich med sprøstekt bacon, store deilige skiver Norvegia, kalkunpålegg, urteyoghurt, tomat, salat og en frisk avokadomos er og blir skikkelig diggemat.

4.4
(8)
Next ImageClub Sandwich med avokadomos

Ingredienser

Antall porsjoner

Club Sandwich

4 skiver
grovt landbrød

Urteyoghurt

1 ss
finhakket bladpersille
1 stk
hvitløksfedd
0.25 ts
salt

Avokadomos

1 stk
avokado
2 ss
sitron
0.25 ts
salt
0.25 ts
nykvernet hvit pepper

På toppen

8 skiver
kalkunskinke
6 skiver
bacon
1 stk
tomat
6 blad
hjertesalat eller crispisalat

Fremgangsmåte

  1. Rist brødskivene i smør på begge sider.

Urteyoghurt

  1. Finhakk bladpersillen og press hvitløken. Bland sammen yoghurt, bladpersille, hvitløk og salt.

Avokadomos

  1. Mos avokado med en gaffel til du har en grov masse, tilsett sitron, salt og pepper.

På toppen

  1. Smør urteyoghurt på toppen av brødskivene. Legg ost, kalkunpålegg, bacon, tomat, salat og avokadomos lagvis (her gjelder det å være flink til å stable i høyden). Avslutt med brød. Stikk gjerne en grillpinne gjennom, slik at fyllet holder seg lettere på plass, dersom du ønsker å dele sandwichen før servering.

  2. Server gjerne med pommes frites eller stekte båtpoteter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du en varm Club Sandwich kan du bytte ut kalkunpålegg med nystekt kyllingfilet.  Legg ost på brødskivene og la den smelte under ovnsgrillen, legg på resten av ingrediensene.  

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter