Tunfisksalat med Cottage Cheese

Tunfisksalat med Cottage Cheese

2
14
Enkel15 min
En nydelig salat med Cottage Cheese, tunfisk og masse deilige grønnsaker lager du raskt i anledning en ekstra god lunsj eller lettvint middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 beger
  • 2 bokser
    hermetisk tunfisk i vann (silt av)
  • 1 l
    salatblanding (for eksempel romanosalat og crispisalat)
  • 1 stk
    liten rødløk
  • 4 stilker
    stangselleriblader
  • ½ stk
    agurk
  • 250 g
    cherrytomater
  • 2 dl
    oliven f.eks. Kalamata oliven
  • 1 dl
    kapers

Dressing

  • 3 ss
    olivenolje
  • 2 ss
    balsamico ev. presset sitron
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    grovkvernet pepper
  • 4 skiver
    brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask salat, rens og del rødløk og stangselleri i tynne skiver, agurk i små terninger og tomater i to.

  2. 2

    Legg salaten i en vid bolle og fordel alle ingrediensene over. Bland forsiktig sammen. Avslutt med Cottage Cheese.

  3. 3

    Visp sammen olje, balsamico, salt og pepper til en dressingen, og drypp over salaten. Server gjerne med nybakt brød til.

Tips

For ekstra krønsj dryss litt nøtter og kjerner over salaten rett før servering.

Del denne oppskriften: