Skip to main content

Tunfisksalat med cottage cheese

Enkel
15min

En nydelig salat med cottage cheese, tunfisk og masse deilige grønnsaker lager du raskt i anledning en ekstra god lunsj eller lettvint middag.

3.8
(30)
Next ImageTunfisksalat med cottage cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 beger
2 boks
hermetisk tunfisk i vann (silt av)
1 l
salatblanding (for eksempel romanosalat og crispisalat)
1 stk
liten rødløk
4 stilk
stangselleriblad
0.5 stk
agurk
250 g
cherrytomat
2 dl
oliven f.eks. Kalamata oliven
1 dl
kapers

Dressing

3 ss
olivenolje
2 ss
balsamico ev. presset sitron
0.5 ts
salt
0.5 ts
grovkvernet pepper
4 skiver
brød

Fremgangsmåte

  1. Vask salat, rens og del rødløk og stangselleri i tynne skiver, agurk i små terninger og tomater i to.

  2. Legg salaten i en vid bolle og fordel alle ingrediensene over. Bland forsiktig sammen. Avslutt med Cottage Cheese.

  3. Visp sammen olje, balsamico, salt og pepper til en dressingen, og drypp over salaten. Server gjerne med nybakt brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For ekstra krønsj dryss litt nøtter og kjerner over salaten rett før servering.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter