
Tunfisksalat med cottage cheese
Enkel•15 min min
En nydelig salat med cottage cheese, tunfisk og masse deilige grønnsaker lager du raskt i anledning en ekstra god lunsj eller lettvint middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 begerTINE® Cottage Cheese Original à 250 gram
-
2 bokserhermetisk tunfisk i vann (silt av)
-
1 lsalatblanding (for eksempel romanosalat og crispisalat)
-
1 stkliten rødløk
-
4 stilkerstangselleriblader
-
½ stkagurk
-
250 gcherrytomater
-
2 dloliven f.eks. Kalamata oliven
-
1 dlkapers
Dressing
-
3 ssolivenolje
-
2 ssbalsamico ev. presset sitron
-
½ tssalt
-
½ tsgrovkvernet pepper
-
4 skiverbrød
Slik gjør du det
-
1
Vask salat, rens og del rødløk og stangselleri i tynne skiver, agurk i små terninger og tomater i to.
-
2
Legg salaten i en vid bolle og fordel alle ingrediensene over. Bland forsiktig sammen. Avslutt med Cottage Cheese.
-
3
Visp sammen olje, balsamico, salt og pepper til en dressingen, og drypp over salaten. Server gjerne med nybakt brød til.