Tunfisksalat med Cottage Cheese

Tunfisksalat med Cottage Cheese

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
En nydelig salat med Cottage Cheese, tunfisk og masse deilige grønnsaker lager du raskt i anledning en ekstra god lunsj eller lettvint middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 beger TINE Cottage Cheese Original à 250 gram
2 bokser hermetisk tunfisk i vann (silt av)
1 l salatblanding (for eksempel romanosalat og crispisalat)
1 stk liten rødløk
4 stilker stangselleriblader
½ stk agurk
250 g cherrytomater
2 dl oliven f.eks. Kalamata oliven
1 dl kapers

Dressing

3 ss olivenolje
2 ss balsamico ev. presset sitron
½ ts salt
½ ts grovkvernet pepper
4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Vask salat, rens og del rødløk og stangselleri i tynne skiver, agurk i små terninger og tomater i to.
    2. Legg salaten i en vid bolle og fordel alle ingrediensene over. Bland forsiktig sammen. Avslutt med Cottage Cheese.
    3. Visp sammen olje, balsamico, salt og pepper til en dressingen, og drypp over salaten. Server gjerne med nybakt brød til.
Tips!

For ekstra krønsj dryss litt nøtter og kjerner over salaten rett før servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kjersti

    12 måneder siden
    Her er ikke alle ingrediensene med i oppskriften, eller er det jeg som forstår feil?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      11 måneder siden
      Hei Kjersti,

      Hvilke ingredienser er det du savner? Vi kan ikke se hvem som eventuelt skulle manglet. Ha en fortsatt fin dag!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat