Håndkle og blad
Tunfisksalat med Cottage Cheese
(1212)

Tunfisksalat med Cottage Cheese

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En nydelig salat med Cottage Cheese, tunfisk og masse deilige grønnsaker lager du raskt i anledning en ekstra god lunsj eller lettvint middag.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 begerTINE Cottage Cheese Original à 250 gram
2 bokserhermetisk tunfisk i vann (silt av)
1 lsalatblanding (for eksempel romanosalat og crispisalat)
1 stkliten rødløk
4 stilkerstangselleriblader
½ stkagurk
250 gcherrytomater
2 dloliven f.eks. Kalamata oliven
1 dlkapers

Dressing

3 ssolivenolje
2 ssbalsamico ev. presset sitron
½ tssalt
½ tsgrovkvernet pepper
4 skiverbrød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Vask salat, rens og del rødløk og stangselleri i tynne skiver, agurk i små terninger og tomater i to.
    2. Legg salaten i en vid bolle og fordel alle ingrediensene over. Bland forsiktig sammen. Avslutt med Cottage Cheese.
    3. Visp sammen olje, balsamico, salt og pepper til en dressingen, og drypp over salaten. Server gjerne med nybakt brød til.
Blått hjerte
Tips!

For ekstra krønsj dryss litt nøtter og kjerner over salaten rett før servering.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat