Tunfisksalat med cottage cheese
En nydelig salat med cottage cheese, tunfisk og masse deilige grønnsaker lager du raskt i anledning en ekstra god lunsj eller lettvint middag.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 1 beger TINE® Cottage Cheese Original, à 250 gram
- 2 boks hermetisk tunfisk i vann, (silt av)
- 1 l salatblanding, (for eksempel romanosalat og crispisalat)
- 1 stykk liten rødløk
- 4 stilk stangselleriblad
- 0.5 stykk agurk
- 250 g cherrytomat
- 2 dl oliven, f.eks. Kalamata oliven
- 1 dl kapers
Dressing
- 3 ss olivenolje
- 2 ss balsamico, ev. presset sitron
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts grovkvernet pepper
- 4 skive brød
Slik gjør du
1
Vask salat, rens og del rødløk og stangselleri i tynne skiver, agurk i små terninger og tomater i to.
2
Legg salaten i en vid bolle og fordel alle ingrediensene over. Bland forsiktig sammen. Avslutt med Cottage Cheese.
3
Visp sammen olje, balsamico, salt og pepper til en dressingen, og drypp over salaten. Server gjerne med nybakt brød til.
TipsFor ekstra krønsj dryss litt nøtter og kjerner over salaten rett før servering.