
Pizza med spinat og laks
Dette er en pizzavariant for voksne, med spinat og skiver av røkelaks dandert på toppen. Helt nydelig!

Ingredienser
Antall porsjoner
Pizzabunn
Pizzafyll
Fremgangsmåte
Pizzabunn
- 1
Bland mel, olivenolje, smuldret gjær (bruk eventuelt tørrgjær) og lunkent vann i en food processor. Elt deigen i 10–15 minutter. Tilsett så salt og sukker, og elt deigen i noen minutter til. La deigen heve på et lunt sted i 30–45 minutter.
Tips
Spar tid ved å bruke ferdig pizzabunn. - 2
Sett stekeovnen på 250 °C.
- 3
Kjevle ut pizzadeigen tynt på et bakebord eller direkte på bakepapir på stekeplaten.
Pizzafyll
- 4
Smør crème fraîche utover pizzabunnen. Rens løk og skjær den i tynne skiver. Dryss ost utover bunnen og fordel spinat og løk oppå. Deretter strør du over pinjekjernene.
- 5
Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 10 minutter. Topp den ferdige pizzaen med røkt laks, nykvernet sort pepper og eventuelt litt fersk spinat.
Tips
Lag gjerne flere pizzabunner og frys ned. Det lønner seg da å forsteke pizzabunnene midt i ovnen ved 250 °C i ca. 3 minutter før du avkjøler dem og legger dem i fryseren.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



