Sukkerfri granola med sødme fra frukt og bær metter godt og gir energi til resten av dagen. Nyt denne nøtte- og kornblandingen med yoghurt, frukt og bær.
Enkel•45 min•20 personer
Ingredienser
8 stykk steinfrie daddel
2 stykk modne banan
2 ss TINE® Meierismør
2 dl mandler
1 ss linfrø
2 dl kokosmasse
10 dl havregryn
0.5 dl gresskarkjerner
2 ts kanel
1 dl tørkede ferske tranebær
Til servering
3 dl TINE® Yoghurt Naturell
1 dl blåbær
2 stykk nektarin, i biter
2 dl tørket frukt
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 160 °C. Kjør dadler, bananer og smør til mos i en blender.
2
Hakk mandler og bland inn i daddel- og bananmosen med kokos, havregryn, gresskarkjerner, kanel og tranebær.
3
Spre blandingen utover en stekeplate dekket med bakepapir og stek i ovnen i ca. 35 minutter. Åpne stekeovnsdøren noen ganger i løpet av steketiden for å slippe ut damp.
4
Avkjøl granolaen og server med yoghurt, bær, fersk og tørket frukt.
Tips
Du kan oppbevare granolaen i flere uker i lufttett boks eller på glass.
Tips
Granola er godt til både frokost og lunsj og kan varieres i det uendelig. Strø på havregrøten, spis med melk, bak i brød eller ha som snacks når søtbehovet melder seg. Du kan oppbevare granolaen i flere uker i lufttett boks eller på glass.
Lagre
Skriv ut
Del
Hjemmelaget granola med yoghurt
Enkel
45min
Sukkerfri granola med sødme fra frukt og bær metter godt og gir energi til resten av dagen. Nyt denne nøtte- og kornblandingen med yoghurt, frukt og bær.
Du kan oppbevare granolaen i flere uker i lufttett boks eller på glass.
Tips
Granola er godt til både frokost og lunsj og kan varieres i det uendelig. Strø på havregrøten, spis med melk, bak i brød eller ha som snacks når søtbehovet melder seg. Du kan oppbevare granolaen i flere uker i lufttett boks eller på glass.