
Hjemmelaget granola med yoghurt
Sukkerfri granola med sødme fra frukt og bær metter godt og gir energi til resten av dagen. Nyt denne nøtte- og kornblandingen med yoghurt, frukt og bær.

Ingredienser
Antall porsjoner
20
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 160 °C. Kjør dadler, bananer og smør til mos i en blender.
- 2
Hakk mandler og bland inn i daddel- og bananmosen med kokos, havregryn, gresskarkjerner, kanel og tranebær.
- 3
Spre blandingen utover en stekeplate dekket med bakepapir og stek i ovnen i ca. 35 minutter. Åpne stekeovnsdøren noen ganger i løpet av steketiden for å slippe ut damp.
- 4
Avkjøl granolaen og server med yoghurt, bær, fersk og tørket frukt.
Tips
Du kan oppbevare granolaen i flere uker i lufttett boks eller på glass.
Tips