Granolamatpakke med yoghurt

Granolamatpakke med yoghurt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
Sukkerfri granola med sødme fra frukt og bær metter godt og gir energi til resten av dagen. Nyt denne nøtte- og kornblandingen med yoghurt, frukt og bær.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk steinfrie dadler
2 stk modne bananer
2 ss TINE Meierismør
2 dl mandler
1 ss linfrø
2 dl kokosmasse
10 dl havregryn
½ dl gresskarkjerner
2 ts kanel
1 dl tørkede ferske tranebær

Til servering

3 dl TINE Yoghurt Naturell
1 stk banan
1 dl blåbær
2 stk nektariner i biter
2 dl tørket frukt

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 160 °C. Kjør dadler, bananer og smør til mos i en blender.
    2. Hakk mandler og bland inn i daddel- og bananmosen med kokos, havregryn, gresskarkjerner, kanel og tranebær.
    3. Spre blandingen utover en stekeplate dekket med bakepapir og stek i ovnen i ca. 35 minutter. Åpne stekeovnsdøren noen ganger i løpet av steketiden for å slippe ut damp.
    4. Avkjøl granolaen og server med yoghurt, bær, fersk og tørket frukt.
      Tips!

      Du kan oppbevare granolaen i flere uker i lufttett boks eller på glass.

Tips!

Granola er godt til både frokost og lunsj og kan varieres i det uendelig. Strø på havregrøten, spis med melk, bak i brød eller ha som snaks når søtbehovet melder seg.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat