
Müslibar med brunost
Lag dine egne hjemmelagde energibarer! Disse barene passer utmerket på tur og i matpakken og gjør deg klar for dagen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm opp smør og sukker i en gryte og rør til sukkeret er oppløst. La blandingen småkoke i ca. 5 minutter under omrøring slik at sukkeret karamelliserer seg.
- 2
Hakk nøtter og tørkede tranebær. Del brunost i små terninger.
- 3
Bland nøtter, tørket frukt, havregryn og salt med smørblandingen. Vend inn brunostbiter til slutt.
- 4
Hell blandingen over i en liten form, ca. 15x20 cm, dekket med bakepapir. Press blandingen godt ned og flat ut toppen. La avkjøle seg i kjøleskapet i ca. 1 time.
Tips
Disse holder seg best sammen når de er kalde. Du kan også servere disse som granola med melk. - 5
Del i avlange biter med en skarp kniv og server.
Tips