Brunostlapper

Brunostlapper

0
  • Enkel
  • 30 min
Disse lappene med brunost i røra er supergode og perfekte i matpakka! Lag og frys ned, så har du lunsj hele uka.

Ingredienser

3 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
3 stk egg
4 dl hvetemel
1 dl havremel
1 dl havregryn
2 ss sukker
1 ts bakepulver
½ ts salt
1 ½ dl revet TINE Gudbrandsdalsost Original

Slik gjør du det

    1. Pisk melk og egg i en bolle. Ha i hvetemel, havremel, havregryn, sukker, bakepulver og salt og rør til en jevn og klumpfri røre.
    2. Riv brunost på et rivjern og vend inn. La røren svelle i ca. 15 minutter.
    3. Varm en stekepanne på medium høy varme. Ha litt smør i pannen og ha en øse røre i pannen. Stek små pannekaker, ca. 12 cm, til gylne på begge sider. Snu når den er gyllen på undersiden, ca. 2-3 minutter, og stek videre på andre siden i ca. 1-2 minutter.
    4. Legg over på rist og server med ønsket topping.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat