Brunostlapper

Brunostlapper

0
0
Enkel30 min
Disse lappene med brunost i røra er supergode og perfekte i matpakka! Lag og frys ned, så har du lunsj hele uka.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk melk og egg i en bolle. Ha i hvetemel, havremel, havregryn, sukker, bakepulver og salt og rør til en jevn og klumpfri røre.

  2. 2

    Riv brunost på et rivjern og vend inn. La røren svelle i ca. 15 minutter.

  3. 3

    Varm en stekepanne på medium høy varme. Ha litt smør i pannen og ha en øse røre i pannen. Stek små pannekaker, ca. 12 cm, til gylne på begge sider. Snu når den er gyllen på undersiden, ca. 2-3 minutter, og stek videre på andre siden i ca. 1-2 minutter.

  4. 4

    Legg over på rist og server med ønsket topping.

Del denne oppskriften: