Brunostlapper
Enkel•30 min min
Disse lappene med brunost i røra er supergode og perfekte i matpakka! Lag og frys ned, så har du lunsj hele uka.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dl
-
3 stkegg
-
4 dlhvetemel
-
1 dlhavremel
-
1 dlhavregryn
-
2 sssukker
-
1 tsbakepulver
-
½ tssalt
-
1 ½ dlrevet TINE® Gudbrandsdalsost
Slik gjør du det
-
1
Pisk melk og egg i en bolle. Ha i hvetemel, havremel, havregryn, sukker, bakepulver og salt og rør til en jevn og klumpfri røre.
-
2
Riv brunost på et rivjern og vend inn. La røren svelle i ca. 15 minutter.
-
3
Varm en stekepanne på medium høy varme. Ha litt smør i pannen og ha en øse røre i pannen. Stek små pannekaker, ca. 12 cm, til gylne på begge sider. Snu når den er gyllen på undersiden, ca. 2-3 minutter, og stek videre på andre siden i ca. 1-2 minutter.
-
4
Legg over på rist og server med ønsket topping.