Skip to main content

Brunostlapper

Enkel
30min

Disse lappene med brunost i røra er supergode og perfekte i matpakka! Lag og frys ned, så har du lunsj hele uka.

3.8
(20)
Next ImageBrunostlapper

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
egg
4 dl
hvetemel
1 dl
havremel
1 dl
havregryn
2 ss
sukker
1 ts
bakepulver
0.5 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Pisk melk og egg i en bolle. Ha i hvetemel, havremel, havregryn, sukker, bakepulver og salt og rør til en jevn og klumpfri røre.

  2. Riv brunost på et rivjern og vend inn. La røren svelle i ca. 15 minutter.

  3. Varm en stekepanne på medium høy varme. Ha litt smør i pannen og ha en øse røre i pannen. Stek små pannekaker, ca. 12 cm, til gylne på begge sider. Snu når den er gyllen på undersiden, ca. 2-3 minutter, og stek videre på andre siden i ca. 1-2 minutter.

  4. Legg over på rist og server med ønsket topping.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter