
Havrevaffel-toast med brie og salami
Havrevaffeltoast hvor smeltet brie og smakfull salami er klemt inne i en deilig vaffel! En herlig lunsjvaffel - vafler er mer enn dessert!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Oppskriften gir ca. 12 vafler avhengig av størrelsen på vaffeljernet. Til denne oppskriften på vafler med havregryn starter du med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.
- 2
Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, Kefir og smeltet smør.
- 3
Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.
- 4
La vaffelrøren svelle (hvile) i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.
- 5
Stek vaflene nesten ferdige. La vaffelen ligge i jernet og legg to biter Dovre Ysteri Brie Pepper på den ene halvdelen av vaffelen sammen med et par skiver salami og litt spinat.
- 6
Brett den andre halvdelen av vaffelen over brie og salami, klem ned vaffeljernet og etterstek i noen minutter.
- 7
Server når osten har smeltet litt.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

