Havrevaffeltoast med brie og salami

Havrevaffel-toast med brie og salami

0
2
Enkel30 min
Havrevaffeltoast hvor smeltet brie og smakfull salami er klemt inne i en deilig vaffel! En herlig lunsjvaffel - vafler er mer enn dessert!

Ingredienser

Antall stykker

Topping

Slik gjør du det

  1. 1

    Oppskriften gir ca. 12 vafler avhengig av størrelsen på vaffeljernet. Til denne oppskriften på vafler med havregryn starter du med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.

  2. 2

    Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, kulturmelken og smeltet smør.

  3. 3

    Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.

  4. 4

    La vaffelrøren svelle (hvile) i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.

  5. 5

    Stek vaflene nesten ferdige. La vaffelen ligge i jernet og legg to biter Dovre Ysteri Brie Pepper på den ene halvdelen av vaffelen sammen med et par skiver salami og litt spinat.

  6. 6

    Brett den andre halvdelen av vaffelen over brie og salami, klem ned vaffeljernet og etterstek i noen minutter.

  7. 7

    Server når osten har smeltet litt.

Tips

Prøv gjerne med andre oster, som f. eks Norvegia eller Jarlsberg. 

Del denne oppskriften: