Havrevaffeltoast hvor smeltet brie og smakfull salami er klemt inne i en deilig vaffel! En herlig lunsjvaffel - vafler er mer enn dessert!
Enkel•30 min•12 personer
Ingredienser
0.5 dl havregryn
3 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
2 stykk egg
1 dl sukker
5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 ts kardemomme
3 dl TINE® Kefir Økologisk
100 g TINE® Meierismør, , smeltet
Topping
2 stykk Dovre Norsk Brie Pepper
1 pakke god salami
1 pose småbladet spinat
Slik gjør du
1
Oppskriften gir ca. 12 vafler avhengig av størrelsen på vaffeljernet. Til denne oppskriften på vafler med havregryn starter du med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.
2
Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, Kefir og smeltet smør.
3
Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.
4
La vaffelrøren svelle (hvile) i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.
5
Stek vaflene nesten ferdige. La vaffelen ligge i jernet og legg to biter Dovre Ysteri Brie Pepper på den ene halvdelen av vaffelen sammen med et par skiver salami og litt spinat.
6
Brett den andre halvdelen av vaffelen over brie og salami, klem ned vaffeljernet og etterstek i noen minutter.
7
Server når osten har smeltet litt.
Tips
Prøv gjerne med andre oster, som f. eks Norvegia eller Jarlsberg.
Lagre
Skriv ut
Del
Havrevaffel-toast med brie og salami
Enkel
30min
Havrevaffeltoast hvor smeltet brie og smakfull salami er klemt inne i en deilig vaffel! En herlig lunsjvaffel - vafler er mer enn dessert!