Skip to main content

Havrevaffel-toast med brie og salami

Enkel
30min

Havrevaffeltoast hvor smeltet brie og smakfull salami er klemt inne i en deilig vaffel! En herlig lunsjvaffel - vafler er mer enn dessert!

3.4
(7)
Next ImageHavrevaffel-toast med brie og salami

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 dl
havregryn
2 stk
egg
1 dl
sukker
5 dl
hvetemel
1 ts
bakepulver
1 ts
vaniljesukker
0.5 ts
kardemomme
100 g

Topping

1 pakke
god salami
1 pose
småbladet spinat

Fremgangsmåte

  1. Oppskriften gir ca. 12 vafler avhengig av størrelsen på vaffeljernet. Til denne oppskriften på vafler med havregryn starter du med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.

  2. Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, Kefir og smeltet smør.

  3. Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.

  4. La vaffelrøren svelle (hvile) i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.

  5. Stek vaflene nesten ferdige. La vaffelen ligge i jernet og legg to biter Dovre Ysteri Brie Pepper på den ene halvdelen av vaffelen sammen med et par skiver salami og litt spinat.

  6. Brett den andre halvdelen av vaffelen over brie og salami, klem ned vaffeljernet og etterstek i noen minutter.

  7. Server når osten har smeltet litt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Prøv gjerne med andre oster, som f. eks Norvegia eller Jarlsberg. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter