Havrevaffel-toast med brie og salami
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall stykker
-
½ dlhavregryn
-
3 dl
-
2 stkegg
-
1 dlsukker
-
5 dlhvetemel
-
1 tsbakepulver
-
1 tsvaniljesukker
-
½ tskardemomme
-
3 dl
-
100 gTINE® Meierismør , smeltet
Topping
-
2 stk
-
1 pakkegod salami
-
1 posesmåbladet spinat
Slik gjør du det
-
1
Oppskriften gir ca. 12 vafler avhengig av størrelsen på vaffeljernet. Til denne oppskriften på vafler med havregryn starter du med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.
-
2
Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, Kefir og smeltet smør.
-
3
Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.
-
4
La vaffelrøren svelle (hvile) i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.
-
5
Stek vaflene nesten ferdige. La vaffelen ligge i jernet og legg to biter Dovre Ysteri Brie Pepper på den ene halvdelen av vaffelen sammen med et par skiver salami og litt spinat.
-
6
Brett den andre halvdelen av vaffelen over brie og salami, klem ned vaffeljernet og etterstek i noen minutter.
-
7
Server når osten har smeltet litt.