Jente blir intervjuet av TV2 etter å ha løpt TINEstafetten på Bislett stadion

Nyheter

TINEstafetten for alle

Vi inviterer hele Norge til å løpe TINEstafetten! TINEstafetten er et samarbeid mellom TINE og NFIF som startet allerede i 1993, og gjennom snart 30 år har barn i 6.–9. klasse løpt 200 meter og vekslet stafettpinner. Alle bør bevege seg, så nå vil vi invitere med hele Norge på TINEstafetten!

Gjennomføring av TINEstafetten 2021

Ved gjennomføring av TINEstafetten i 2021 må myndighetenes regler og anbealinger følges. Her finner du en oversikt over hvordan du kan gjennomføre arrangementet på en smittevernsvennlig måte.

TINEstafetten 2021

Endelig åpner vi påmeldingen for arrangører til TINEstafetten! I år håper vi enda flere skoler vil melde seg som arrangør, så så mange som mulig barn kan løpe igjen i mai.

Klare for TINEstafetten?

I morgen går startskuddet for TINEstafetten 2020! Årets stafett blir ikke helt som den pleier, men vi i Friidrettsforbundet og TINE håper så mange som mulig vil være med å løpe sammen, hver for seg!

Normal gjennomføring av TINEstafatten 2020 avlyses

I situasjonen Norge befinner seg i nå og med anbefalinger fra myndighetene om å avlyse store arrangementer har TINE og Norges Friidrettsforbund bestemt at TINEstafetten 2020 må avlyses. 

Gratis smaksprøver utgår på årets TINEstafett

TINEstafetten nærmer det seg, og vi gleder oss til å snart se tusenvis av barn og unge som møtes til å løpe verdens største stafett!

108.000 barn og unge løper for miljøet på TINEstafetten!

Hvert år møtes tusenvis av spente barn og unge for å løpe TINEstafetten. Nå setter verdens største stafett bærekraft på agendaen, og lanserer egne miljømål for årets stafett, sammen med Miljøagentene.

Vinn besøk av en friidrettsutøver

Early bird - konkurranse: Meld på lag innen 15. februar og vær med i trekningen!

Påmeldingen er åpen

Meld på dine lag til TINEstafetten 2020!

Save the date - 12. mai 2020!

Dato for TINEstafetten 2020 er satt; den 12. mai går startskuddet igjen!