Deltakere på TINEstafetten i full fart på friidrettsbanen

Gratis smaksprøver utgår på årets TINEstafett

TINEstafetten nærmer det seg, og vi gleder oss til å snart se tusenvis av barn og unge som møtes til å løpe verdens største stafett!

I over 25 år har TINEstafetten, som arrangeres av TINE og friidrettsforbundet, handlet først og fremst om løpeglede. Målet med stafetten er å fremme fysisk aktivitet og breddeidrett blant norske barn og unge. Det skal vi fortsette med i år også.

Tidligere har TINE gitt ut en gratis smaksprøve til deltakerne på TINEstafetten, men under årets stafett vil det av både kostnads- og miljøhensyn ikke bli utdelt TINE-produkter. Vi håper selvfølgelig ikke at fraværet av Noisy vil overskygge den løpegleden og det engasjementet TINEstafetten representerer for alle de tusenvis av barn og unge som deltar hvert år. Skulle det i midlertid være noen arrangører som ikke ønsker å melde seg på, står man naturligvis fritt til det.

Fortsatt miljøfokus

I fjor var temaet for stafetten klima og miljø, og vi lanserte dedikerte miljømål for stafetten, sammen med barnas miljøvernorganisasjon, Miljøagentene. Selv om temaet i år blir nytt, vil det fremdeles være et tydelig fokus på å gjøre stafetten grønnere, og vi oppfordrer alle deltakere til å følge miljømålene i år også.

Dette er miljømålene for TINEstafetten:

  • Jeg reiser kollektivt, sykler eller går til TINEstafetten.
  • På TINEstafetten kildesorterer jeg søppel.
  • På TINEstafetten putter jeg tomme flasker på rett sted.
  • Jeg kaster ikke mat unødvendig på TINEstafetten.
  • Jeg plukker opp plast fra bakken og kaster det på rett sted.
  • Når jeg kommer hjem fra TINEstafetten skrur jeg av lys som ikke trenger å være på.

Vi gleder oss!

Med vennlig hilsen

TINEstafetten