TINEstafetten 2020 får nytt format

I år arrangeres TINEstafetten i nytt format. Vi inviterer elever på alle trinn, familie og venner landet over til å delta 12 mai, der de er.

Vi løper sammen, hver for oss

Den 12. mai inviterer Friidrettsforbundet og TINE hele Norge til å være med på å lage verdens største stafett – i nytt format!

Registrer deltakelse her

Se LIVE-sending her

Miljøfokus på TINEstafetten

Sammen med 108.000 elever, Kjetil Jansrud og Miljøagentene farget vi TINEstafetten grønn!

Se film fra TINEstafett på Bislett stadion

Siste nytt

Klare for TINEstafetten?

I morgen går startskuddet for TINEstafetten 2020! Årets stafett blir ikke helt som den pleier, men vi i Friidrettsforbundet og TINE håper så mange som mulig vil være med å løpe sammen, hver for seg!

Løp hver for dere og bli med i trekningen av kule premier!

I år kan hvem som helst være med å løpe TINEstafetten hver for seg, og vi i Friidrettsforbundet og TINE håper så mange som mulig vil være med å vise at Korona ikke tar knekken på løpegleden! Er du med å løpe blir du også med i trekningen av ulike kule premier.

Oppfordrer hele Norge til å løpe sammen, hver for seg

Covid-19 satt en stopper for normal gjennomføring av årets TINEstafett. Men i stedet for å avlyse helt, er det den 12. mai duket for felles stafett, med trygg avstand. Friidrettsforbundet og TINE håper nå hele Norge vil være med å lage verdens største stafett – i nytt format.
Se flere nyheter

Visste du at...

... hvert år er det rundt 300 arrangementer

... det er over 100 000
deltakere 

... hver deltaker løper 200 meter

... stafetten er for elever på 6.-9. trinn