Deltaker

Løp hver for dere og bli med i trekningen av kule premier!

I år kan hvem som helst være med å løpe TINEstafetten hver for seg, og vi i Friidrettsforbundet og TINE håper så mange som mulig vil være med å vise at Korona ikke tar knekken på løpegleden! Er du med å løpe blir du også med i trekningen av ulike kule premier.

Slik gjennomfører dere TINEstafetten i år

Nå kan du og hele familien bli med å løpe TINEstafetten 12. mai – der dere er! Her finner dere forslag til morsomme og kreative måter å løpe 200 meter på, samt hvordan det kan settes sammen til å bli en treningsøkt for hele familien.

Oppfordrer hele Norge til å løpe sammen, hver for seg

Covid-19 satt en stopper for normal gjennomføring av årets TINEstafett. Men i stedet for å avlyse helt, er det den 12. mai duket for felles stafett, med trygg avstand. Friidrettsforbundet og TINE håper nå hele Norge vil være med å lage verdens største stafett – i nytt format.

Inkluderende TINEstafett

TINEstafetten skal være en dag med aktivitet, samhold og moro - for alle! Arrangørene må sørge for å tilrettelegge både for funksjonshemmede og funksjonsfriske, og lærerne må melde på nok lag slik at alle som ønsker får muligheten til å delta.