Normal gjennomføring av TINEstafatten 2020 avlyses

I situasjonen Norge befinner seg i nå og med anbefalinger fra myndighetene om å avlyse store arrangementer har TINE og Norges Friidrettsforbund bestemt at TINEstafetten 2020 må avlyses. 

TINE er stolt sponsor av breddeidrett, og gjennom samarbeidet med Norges Friidrettsforbund og Norges Fotballforbund deltar over 110.000 barn og unge hvert eneste år på TINEstafetten

TINEstafetten skulle gått av stabelen 12. mai 2020, men det er nå besluttet at dette avlyses. Sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen, forteller at avgjørelsen satt langt inne, men at det er det riktige.

  • TINEstafetten arrangeres i skoletiden og vi hadde gledet oss til all idrettsgleden og samholdet som skulle skje på over 300 arrangementer over hele landet. På Bislett stadion skulle det vært samlet over 5000 glade og spente barn. Arrangementene kan dessverre ikke bli gjennomført i år slik situasjonen er og det er derfor riktig å avlyse, sier hun. 

Sponsorsjefen forstår at mange barn kommer til å bli skuffet. 

  • Det er mye som er usikkert i denne situasjonen, samtidig vet vi at ting vil gå tilbake til normalt etter hvert. Da vil ildsjeler i hele idretts-Norge stå klare til å bidra til at over 110 000 barn får løpt TINEstafetten igjen i 2021, sier Syversen. 

Les mer om fakta, råd og tiltak knyttet til koronaviruset på Folkehelseinstituttets sider. Sidene oppdateres fortløpende: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Har du spørsmål knyttet til avlysningen av årets stafett, ta kontakt med: tinestafetten@tine.no