Løp hver for dere og bli med i trekningen av kule premier!

I år kan hvem som helst være med å løpe TINEstafetten hver for seg, og vi i Friidrettsforbundet og TINE håper så mange som mulig vil være med å vise at Korona ikke tar knekken på løpegleden! Er du med å løpe blir du også med i trekningen av ulike kule premier.

Sånn deltar du

 • Klokken 09.00 den 12. mai håper vi alle som kan følger vår live-sending som sendes fra både TINEstafetten-siden på Facebook og på YouTube. Her blir det morsom underholdning og gjensyn med flere kjente ansikter.

 • Etter live-sendingen er det tid for å løpe stafett. Alle oppfordres til å bruke resten av dagen til å løpe en distanse på 200 meter, der de er. Husk å følge retningslinjer fra Folkehelseinstituttet om smittevern.

 • I etterkant registrerer familier eller lærere hvor mange som var med å løpe via dette registreringsskjemaet. Registreringen må skje innen klokken 16.00 fredag 15. mai.

Les mer om hvordan dere trygt kan gjennomføre enten hjemme eller på skolen her.

Vinn kule premier

Enten du deltar hjemme eller på skolen, kan du være med i trekningen av ulike kule premier. Vi trekker tre forskjellige hovedvinnere i tillegg til fem trøstepremier. Dette er premiene og sånn blir dere med i trekningen:

Vinn en iPad!

Vi trekker 1 vinner av en iPad til en verdi av 4000 kroner til en husholdning som sender inn video av at de deltar på TINEstafetten.

Slik blir du med i trekningen: I tillegg til å registrere her hvor mange i husholdningen som har deltatt, sender dere inn en video av føttene til de som deltar mens de løper til tinestafetten@tine.no. Innsendte videoer vil kunne brukes til en film som legges ut på TINEstafetten og TINEs Facebook i etterkant av stafettdagen. Sender man inn video samtykker man til at din video blir brukt i denne filmen.

NB! Det er ikke noe krav om at alle i husholdningen må delta. Vi trekker en vinner uavhengig av hvor mange medlemmer som blir registrert.  

Vinn en morsom aktivitetspakke!

Vi trekker 1 vinner av en aktivitetspakke til en verdi av 3000 kroner med ulike kule sommerleker som kubb, fotball, frisbee etc. til en husholdning som deltar på TINEstafetten.

Slik blir du med i trekningen: Innen klokken 16.00 fredag 15. mai. må en foresatt/en over 18 år registrere hvor mange i husholdningen som var med å løpe her.

NB! Det er ikke noe krav om at alle i husholdningen må delta. Vi trekker en vinner uavhengig av hvor mange medlemmer som blir registrert.  

Vinn en morsom aktivitetspakke til skoleklassen!

Vi trekker 1 vinner av en aktivitetspakke til en verdi av 3000 kroner med ulike kule sommerleker som kubb, fotball, frisbee etc. til skoleklassen.

Slik blir du med i trekningen: Innen klokken 16.00 fredag 15. mai. må lærer registrere hvor mange elever som var med å løpe her. 

Vinn trøstepremie: matgavekort! 

Vi trekker 5 vinnere av matgavekort til en verdi av 250 kroner til familier som deltar på TINEstafetten.

Slik blir du med i trekningen: Innen klokken 16.00 fredag 15. mai. må en foresatt/en over 18 år registrere hvor mange i husholdningen som var med å løpe her.

Konkurranseregler

 • Aldersgrense for å registrere deltakelse er 18 år og deltakelse er gratis.
 • Du kan delta både sammen med husholdningen og sammen med klassen, men kun 1 gang i hver kategori.
 • Lærer eller foresatt må fylle ut alle nødvendige felter i registreringsskjemaet for å være med i trekningen av premier.
 • Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter.
 • Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra trekningen.
 • TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.
 • Det trekkes vinnere på tilfeldig basis blant registrerte deltakere.
 • Vinnerne vil bli kontaktet på den e-posten de har registrert i skjemaet.  
 • Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.
 • Dersom du har spørsmål kan du kontakte tinestafetten@tine.no