30 års feiring på Hønefoss Idrettspark

På Hønefoss Idrettspark blir TINEstafetten feiret med konsert, tautrekking og vaffelstafett tirsdag 9. mai–kl. 15.00.

Da braker det løs til en storstilt feiring av 30-års jubileet til TINEstafetten. Totalt er 480 deltakere påmeldt til arrangementet på Hønefoss. I år er målet å skape en minneverdig opplevelse for barna ved at så mange som mulig deltar som heiagjeng og skaper en utrolig opplevelse for barna.

På Ringerike blir det en skikkelig folkefest! Her er det plass til at enda flere kommer og heier, og det er mulig å bli med på tautrekkingskonkurransen «Tug of War», som alltid er supermoro.

På Hønefoss idrettspark invitereres også regionens lag og organisasjoner til å løpe stafett når skolestafettene er gjennomført. TINEstafetten er åpen for ALLE klassetrinn og aldersgrupper, men har spesifikke klasseinndelinger for 6-9 trinn og åpne klasser på både barne-og ungdomsskole, der mindre skoler og klasser kan melde seg på.

 

Konsert med Blåsemafian og vaffelstafett

Det ventes kjempestemning når Blåsemafian, kjent blant annet fra Melodi Grand Prix, trøkker til sammen med det lokale skolekorpset. Videre blir det vaffelstafett hvor tilskuere, deltagere og medvirkende kan få prøve seg på å lage TINE-vaffeltoast.

I tillegg til alt dette skal Ringeriksregionens sterkeste skoleklasse kåres under årets tautrekkingskonkurranse.

 

Foreløpig program under TINE stafetten 9. mai

15.00: Musikk, kiosken åpen. Registrering av oppmøte og lag som er forhåndspåmeldt, utdeling avt-skjorter til lag

16.00: Tautrekking, trinnvis, klassevinnere møtes til slutt i stor finale og Ringeriks regionens sterkeste skoleklasse kåres. Viktig å poengtere at det skal være 4 gutter og 4 jenter på alle lag

17.00: Stafetter, de yngste skoleklassene løper først, grunnskoler først, dernest ungdomsskolelag og åpen klasse for skolene.

18.00 Stafetter for regionens lag og organisasjoner, lokale idrettslag og foreldrelag

 

Det blir stafett-trening under fredagstrening etterskoletid.

RFIK inviterer til fri fredag på friidrettsbanen. Det blir felles stafett-trening etter skoletid for påmeldte lag fredag 28. april og fredag 5. mai kl. 15.00-16.30 på friidrettsbanen i HønefossIdrettspark. Her vil RFIḰs Valentin Jensen (17), som er Norges raskeste gutt, være instruktør. Han er dobbelt dansk mester på 4 x 200 m stafett, og på det danske stafettlandslaget.