Artikler

Kunnskapsfrokost på NMBU

Fagmiljøet ved universitetet på Ås er en viktig arena for TINE. Derfor ble det arrangert en egen TINE-dag under UKA i Ås. Nesten 250 møtte opp til TINE kunnskapsfrokost med Stig Inge Bjørnebye og vår egen klinisk ernæringsfysiolog Anne Marie Skjølsvik.

Om internship og master- og bacheloroppgaver i TINE

Vi setter stor pris på at mange studenter synes det er interessant å skrive oppgaver i samarbeid med oss. Vi får også mange henvendelser om internship i vår verdikjede.

En karriere i utvikling

I TINE tilbyr vi rå muligheter for reale folk. Én slik mulighet er den omfattende faglige og personlige utviklingen som hvert år gis 40 unge medarbeidere.

TINE Young Professional-program

Gjennom vårt Young Professional-program gis TINE-ansatte under 33 år mulighet for ferdighetstrening innen kommunikasjon, påvirkning og kollegaveiledning. Målet er at deltakerne skal oppleve faglig og personlig utvikling - og bygge et solid nettverk på tvers av hele organisasjonen.

Bli en stipendgourmet

Studentlivet er herlig, men kan fort bli dyrt. Heldigvis er det mye man kan trylle fram på et lite kjøkken.

Ferdighetstrening gjennom TINE Young Professional

Siden høsten 2016 har TINE tilbudt sine unge og nyutdannede ansatte et program hvor deltagerne får en dyp og grundig introduksjon til TINE som selskap.

Gode råd trenger ikke være dyre

Noen smarte ernæringsråd for studenter