Hvorfor velge TINE?

I TINE vil du jobbe sammen med et bredt spekter av flinke fagfolk, som alle er med på noe som er større enn dem selv.

Vi verdsetter samarbeid, tvers igjennom en lang verdikjede med flinke folk fra et bredt spekter av fagområder. Sammen lager vi produkter som betyr noe litt mer for deg og meg. 

Sammen skaper vi et levende Norge

Vi er den norske melkebondens viktigste redskap. Vi knytter by og bygd sammen, vedlikeholder kulturlandskapet, sikrer at dyrene har det bra og garanterer for bærekraftige samfunn fra nord til sør. Det har vi gjort siden starten i 1856. Det fortsetter vi med i dag, og strekker oss alltid etter å gjøre det litt bedre i dag enn i går.  

Å virke sammen

Vi snur oss fort, men tar ikke snarveier. Vi vet at det er en real arbeidsinnsats som må til, ikke flaks og tilfeldigheter. Laget vårt er bredt, mangfoldig og fullt av skikkelige og skikkelig flinke folk, som ikke gir seg før vi har tatt verden med storm. 

Vi er et velsmurt samvirke, med mål om å skape produkter i verdensklasse. 

Å bety noe mer enn bare produktene

Tenk det; TINE er i kjøleskap fra sør til nord, på frokostbord hos liten og stor. Vi er på farten i de største byene, på skoler i det ganske land og har nådd langt utover egne grenser. TINE har skapt minner fra barndommen og er det vi alltid lengter hjem til. 

Vi er såpass heldige her i TINE at vi har mer enn produkter; vi betyr noe mer for alle oss som bor i dette landet. 

Trigges du av dette, vil du trives med å jobbe i TINE.