Hvorfor velge TINE?

TINE eier en komplett verdikjede - fra bondegården til produktene er ute i butikk. Dette gir oss et stort spenn i type stillinger og mulige karriereveier, og det gir alle TINE-ansatte store muligheter for utvikling innenfor konsernet.

En tydelig visjon, strategi og etiske retningslinjer kjennetegner TINE - internt og eksternt. Både i omgang med hverandre, som kolleger og i møte med omverden preger kulturen vår samhandling.

Rå muligheter for reale folk

Helt siden starten i 1856, har TINE handlet om morgendagen. Om å feste blikket mot horisonten, finne de solide løsningene og ta i bruk nye verktøy. Alt for å kunne ta vare på naturen og tilby kvalitetsmat tilpasset skiftende tider med nye behov og ønsker.

For i TINE er vi aldri utlært. Aldri i mål. Slik våre eiere jobber for å overlate gården til neste generasjon i enda bedre stand enn de selv mottok den, strekker vi i TINE oss hver eneste dag for å bli bedre. I over 160 år har vi jobbet systematisk med å bygge opp Norges ledende fagmiljø innen næringsmiddelproduksjon. Vi har verdens friskeste kyr. Et kommersielt forsknings- og utviklingsmiljø i verdensklasse. Og et utrettelig fokus på bærekraftig utvikling for en grønnere hverdag for de som kommer etter oss.

Og viktigst av alt er tilliten til våre medarbeidere, fordi det er vi sammen som skaper morgendagens håndverk og matopplevelser.

Vi trenger deg

Uansett om du er lærling, markedsfører, informasjonsteknolog, logistikk utdannet, matviter, økonom, ernæringsfysiolog eller ingeniør, er det din unike innsikt, motivasjon, samarbeidsevne og skaperkraft som fortsetter å gjøre TINE til en viktig aktør. I TINE ser vi på mennesker på samme måte som råvaren. Vi vil at våre ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv gjennom å bli tatt vare på og få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri, forsknings- og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet og kompetanseutvikling.

Sammen skaper vi et levende Norge.

Trigges du av dette, vil du trives med å jobbe i TINE.