Spicy kyllingpita

(28)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkpitabrød, gjerne av fullkorn
12 sscherrytomater
1 posevalgfri salat
1 stkagurk
4 stkvårløk
2 stkpaprika, valgfri farge
4 stkkyllingfileter
1 tschilipulver
½ tssalt
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking

Dressing:

2 dlKesam® Original
3 sssitronsaft
½ tspepper
1 ssoregano
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.

      Tips:

      Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.

    2. Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.
    3. Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.
    4. Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.
    5. Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.

      Tips:

      Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.

    6. Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.

Tips:

Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.

Kommentarer

  Legg til kommentar