Spicy kyllingpita

Spicy kyllingpita

0
72
Enkel30 min
Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    pitabrød , gjerne av fullkorn
  • 12 ss
    cherrytomater
  • 1 pose
    valgfri salat
  • 1 stk
    agurk
  • 4 stk
    vårløk
  • 2 stk
    paprika , valgfri farge
  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 1 ts
    chilipulver
  • ½ ts
    salt
  • 2 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking

Dressing:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.

    Tips

    Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.

  2. 2

    Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.

  3. 3

    Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.

  4. 4

    Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.

  5. 5

    Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.

    Tips

    Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.

  6. 6

    Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.

Tips

Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.

Del denne oppskriften: