Håndkle og blad
Spicy kyllingpita
(3232)

Spicy kyllingpita

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stkpitabrød, gjerne av fullkorn
12 sscherrytomater
1 posevalgfri salat
1 stkagurk
4 stkvårløk
2 stkpaprika, valgfri farge
4 stkkyllingfileter
1 tschilipulver
½ tssalt
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking

Dressing:

2 dlKesam® Original
3 sssitronsaft
½ tspepper
1 ssoregano
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.
      Blått hjerte
      Tips!

      Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.

    2. Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.
    3. Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.
    4. Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.
    5. Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.

    6. Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.
Blått hjerte
Tips!

Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat