
Spicy kyllingpita
Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.
Tips
Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.
- 2
Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.
- 3
Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.
- 4
Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.
- 5
Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.
Tips
Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.
- 6
Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.
Tips
Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.