Spicy kyllingpita

Spicy kyllingpita

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk pitabrød , gjerne av fullkorn
12 ss cherrytomater
1 pose valgfri salat
1 stk agurk
4 stk vårløk
2 stk paprika , valgfri farge
4 stk kyllingfileter
1 ts chilipulver
½ ts salt
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking

Dressing:

2 dl Kesam® Original
3 ss sitronsaft
½ ts pepper
1 ss oregano

Slik gjør du det

    1. Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.
      Tips!

      Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.

    2. Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.
    3. Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.
    4. Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.
    5. Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.
      Tips!

      Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.

    6. Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.
Tips!

Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat