Skip to main content

Spicy kyllingpita

Enkel
30min

Enkel og god middag med pitabrød, kylling og grønnsaker. Garantert en barnefavoritt.

4.0
(72)
Next ImageSpicy kyllingpita

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
pitabrød, gjerne av fullkorn
12 ss
cherrytomat
1 pose
valgfri salat
1 stk
agurk
4 stk
vårløk
2 stk
paprika, valgfri farge
4 stk
kyllingfilet
1 ts
chilipulver
0.5 ts
salt
2 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking

Dressing:

3 ss
sitronsaft
0.5 ts
pepper
1 ss
oregano/mynte

Fremgangsmåte

  1. Sett på stekeovnen etter anvisningen på pitabrødpakken.

    Tips

    Varier gjerne med forskjellige typer grønnsaker og salat.

  2. Vask og skjær opp cherrytomat, salat, agurk, vårløk og paprika.

  3. Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Krydre med salt og chilipulver. Stek kyllingbitene i en varm panne tilsatt olje til de er gjennomstekt, i 3–4 minutter.

  4. Fukt pitabrødene lett med vann, og stek dem etter anvisningen på pakken.

  5. Bland Kesam, sitronsaft, pepper og oregano.

    Tips

    Du kan også bruke tørket oreganokrydder, men da holder det men halve mengden.

  6. Ha salat, cherrytomat, agurk, vårløk, paprika og kylling i pitabrød, og server med dressing.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Akkurat som i en sandwich kan du variere innholdet i et pitabrød i det uendelige.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter