Skip to main content

Kjøttboller i pitabrød

Enkel
20min

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker er en rask og god middagsrett. La barna selv fylle pitabrødene med det de liker.

4.0
(14)
Next ImageKjøttboller i pitabrød

Ingredienser

Antall porsjoner

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

4 stk
pitabrød
16 stk
kjøttbolle, delt i to
1 ss
TINE® Meierismør til steking
0.5 stk
isbergsalat, strimlet
12 stk
cherrytomat, delt i fire
0.5 stk
agurk, i staver
2 stk
gulrot, i staver
1 stk
paprika, i staver

Dressing:

2 stk
hvitløksfedd, presset
1 ts
provencekrydder

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

  1. Pakk pitabrød inn i aluminiumsfolie, og varm i stekeovnen i 5-10 minutter.

  2. Stek kjøttboller i smør i en stekepanne til de er gjennomvarme.

Dressing:

  1. Bland sammen hvitløk, rømme og provencekrydder, og pisk sammen til en dressing. Sett frem alle ingrediensene på bordet, så kan alle fylle sin pita med det de liker.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med ovnsstekte poteter eller kokt ris. Varier med de grønnsakene du vet barnet ditt liker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter