
Tortillapizza med kjøttdeig
Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.
- 2
Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.
Tips
Bytt gjerne ut pastasaus med ferdig salsa. Det gir en ekstra «sting» i smaken.
- 3
Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.
- 4
Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.
Tips
Dette er en slik rett som gir et utall av varianter. Har du rester i kjøleskapet er det mye som passer på tortillapizza. Biter av ferdig stekt kylling, kjøttboller, skiver av kjøttkaker, pølsebiter eller ferdig kokte grønnsaker. Prøv deg frem.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


