Tortillapizza med kjøttdeig
Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.
- 2
Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.
Tips
Bytt gjerne ut pastasaus med ferdig salsa. Det gir en ekstra «sting» i smaken.
- 3
Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.
- 4
Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.
Tips
Dette er en slik rett som gir et utall av varianter. Har du rester i kjøleskapet er det mye som passer på tortillapizza. Biter av ferdig stekt kylling, kjøttboller, skiver av kjøttkaker, pølsebiter eller ferdig kokte grønnsaker. Prøv deg frem.